reklama

Mama u lekarza

Oj sporty sporty :-D:-D. Mi się powiem szczerze nie chcę ćwiczyć no i nie mam za bardzo kiedy. Za to weekendy są moje i jak jestem w domu to nie odmawiam sobie deski :-D:-D a myślałam że ten sezon będę miała z głowy, ale że zima stulecia to nawet do czerwca będę jeździć :-D

A tak swoją drogą..czy też Wam wypadają okrutnie włosy? Bo aj to niedługo łysa będę :/

reklama
Oj sporty sporty :-D:-D. Mi się powiem szczerze nie chcę ćwiczyć no i nie mam za bardzo kiedy. Za to weekendy są moje i jak jestem w domu to nie odmawiam sobie deski :-D:-D a myślałam że ten sezon będę miała z głowy, ale że zima stulecia to nawet do czerwca będę jeździć :-D

A tak swoją drogą..czy też Wam wypadają okrutnie włosy? Bo aj to niedługo łysa będę :/
Ale ci zazdroszcze tej jazdy:tak::tak:\W tym roku zima juz mnie nikt i nic nie powstrzyma przed wyjazdem w gory.
Hobba ja tez lysiejaca i elwisek:tak:;-)

mikimauro nie przejmuj sie tak po porodzie trzeba byc dla siebie wyrozumialym w koncu kazda z nas dokonala nie lada czynu a kilogramy same spadna i samopoczucie sie poprawi glowa do gory :-)

Mikimauro do mnie teraz dotarlo,ze ty masz czworeczke:tak:Podziwiam cie szczerze:tak::tak:;-)Mysle,ze nim sie zorientujesz to waga zacznie leciec,bo ty masz fitness od rana do wieczora:-):tak:;-)
Kamylka-masz racje na brak zajęć nie moge nażekać, a jestem naprawde bardzo szczęśliwa, i to zmęczenie jakoś nie jest takie duże, najbardziej psychika mi siada, jak widze jak mi się wylewa wszystko na brzuchu:zawstydzona/y:, a nie moge nic z tym zrobić bo blizna mnie boli.
ja nie miałam cesarki, ale pękłam centralnie w strone odbytu, także i krocze i dupsko mnie boli cały czas, no i jeszcze brzuch, jak się ścisne lub jak przedobrze z wysiłkiem.:zawstydzona/y:
pbg,Kamylka,ana545-aż się pobeczałąm , dziękuje za miłe słówka, już nie marudze Wam, wszystkie jesteśmy jak po wojnie:-)

ooo, temat drażliwy i dla mnie...:zawstydzona/y:nie mieszczę się w największe spodnie sprzed ciąży- wczoraj mierzyłam:-(:-( załamka, nie mówię już o tych najmniejszych... po cc brzuch już mnie nie boli, ale boję się zacząć jakiekolwiek ćwiczenia miesiąc po porodzi- bo to za wcześnie jeszcze i jutro pogadam z ginem, bo już nie mam w czym chodzić... mam taki worek nad łonem, mięśni jeszcze w pełni nie da się napiąć... staram się chodzić z choć odrobinkę wciągniętym brzuchem, zeby mięśnie ćwiczyć...
waga zatrzymała się i od tygodnia nic w dół:-(:zawstydzona/y:
i mimo to jestem szczęśliwa- choć czasem rozżalona. bardzo szczęśliwa i czuje się pięknie- pod warunkiem, ze zrobię makijaż i uczeszę się jak człowiek ;-) i jak wyjdę do ludzi na pewno będzie lepiej. dziś byłam u swoich dozorowanych i uwierzcie- cuudnie wyjść po miesiącu z domku :-) nie, więcej niż miesiąc - przed porodem też już mnie nie wypuszczali;-)
Mikamuro- nosimy medale za macierzyństwo i musimy robić to z podniesioną głową i dumną miną!!!:-)

no Babeczki ja tam wlaściwie nie przytyłam zbyt dużo w ciązy bo mieszcze sie w ciuchy z przed ciąży, ale za to mam duże rozstępy na dole brzucha, których rzecz jasna w ciązy nie widziałam bo tak jakby od spodniej strony brzucha były, no a teraz je widze... sa wielkie i na nogach też... ale co tam... kiedyś wyblakną :) nie ma sie co przejmowac takimi głupstwami najwazniejsze, że Dzieciaczki sa zdrowe a wszystko inne jest na dalszym miejscu... no przynajmniej dla mnie :)

reklama
moj tez wyglada okropnie i jak założe spodnie to mi wszystko wyłazi i zwisaja mi takie wały skóry no ale coz jakos to bedzie zgadzam sie ze dzieciaczki najwazniejsze mi to jednak najbardziej ciazy uwiązanie w domu ale jak tylko zrobi sie cieplo to bedziemy czesciej wychodzic a dzisiaj pogoda bardzo przygnebiajaca bo cały czas pada deszcz :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry