reklama
Aga wiem
NAwet mi nie mow. Mam wyrzuty sumienia. Pociesza mnie to, ze badania na obciazenie glukoza 50 g wyszly zle, natomiat 75 g. wyszly idealnie, ale lekarz zalecil dietke. Do swiat sie trzymalam. Od dzis od nowa zaczynam
Mam nadzieje, ze z glukoza wszystko u mnie w porzedku. Za tydzien powtorze badania na 75g wiec zobaczymy
Sama juz niewiem czy robić, czy jest sens.
pbg
mama Zuzanki ;)
przed ciaza nie znosilam slodyczy, a czekolada budzila we mnie odraze :-) teraz po prostu musze zjesc podwieczorek, bo inaczej "bez kija nie podchodz" 
asus wspolczuje diety :-(
habcia nie bylabym przekonana, ze ciagle robienie sobie testow cos daje
nie lepiej po prostu trzymac sie profilaktycznie diety
czy wasze brzuszki tez przyjmuja smieszne ksztalty? ;-) mala ulozyla sie na skos i wyglada jak krzywe jaao

asus wspolczuje diety :-(
habcia nie bylabym przekonana, ze ciagle robienie sobie testow cos daje
nie lepiej po prostu trzymac sie profilaktycznie dietyczy wasze brzuszki tez przyjmuja smieszne ksztalty? ;-) mala ulozyla sie na skos i wyglada jak krzywe jaao
zapmarta
Karolkowa mama
krzywe jajo... też mam wrażenie, że czasami tak właśnie wygląda mój brzuch.

pbg też w KFC byla moja pierwsza praca
ponad dwa lata prawie dzień w dzień tego jedzenia i na cale szczescie mi zbrzydło 

teraz nie moge patrzec na kanapki kurczaczkowe, wiec jak sie tam z mężem wybieram to tylko frytunie wcinam
Ale na fast foody mnie nie ciagnie na szczescie, oby tak zostało
Już sie przezwyczailam do mysli ze przy karmieniu piersia to tylko zdrowe papu bede jadla
A teraz to słodycze góra i o dziwo... owoce
Pól kilo mandarynek dziennie i kilka jabłek - albo salatka owocowa, mniam... a jak brzuszkowi potem dobrze
Moje malenstwo rożnie sie wypina ale zazwyczaj utrzymuje tez sam dziwny ksztalt
kopie po żebrach albo po bokach - zalezy w ktora strone noge odwróci
ponad dwa lata prawie dzień w dzień tego jedzenia i na cale szczescie mi zbrzydło 

teraz nie moge patrzec na kanapki kurczaczkowe, wiec jak sie tam z mężem wybieram to tylko frytunie wcinamAle na fast foody mnie nie ciagnie na szczescie, oby tak zostało
Już sie przezwyczailam do mysli ze przy karmieniu piersia to tylko zdrowe papu bede jadla
A teraz to słodycze góra i o dziwo... owoce
Pól kilo mandarynek dziennie i kilka jabłek - albo salatka owocowa, mniam... a jak brzuszkowi potem dobrzeMoje malenstwo rożnie sie wypina ale zazwyczaj utrzymuje tez sam dziwny ksztalt
kopie po żebrach albo po bokach - zalezy w ktora strone noge odwróciszczęśliwa1
Fanka BB :)
kurcze a ja od wczoraj w nocy prawie w ogole nie moge lezec jak sie położe to tak na poł godzinki do godziny a potem taki potworny ból miednicy i spojenia łonowego ze szok w nocy wstawałam co godzine żeby to rozchodzić i spowrotem do łóżka to straszny ból jestem przez to taka śpiąca że nie wiem jak dotrwam do wieczora mam nadzieje ze nie bedzie tak codziennie bo ja po dwóch takich nocach chodze nieprzytomna a do końca jeszcze daleko :-(
reklama
Tak sie rozgadałyście o tych fastfoodach że dziś sprezentuje sobie pizze. Taaaką wieeeelką
szczęsliwa mnie też tak miednica boli. A o biodrach to już nie wspomne. jak sie położe i poleże to wstać nie mogę.
A czy was też tak bolą kolana????!!!! jak kucne to wstać nie mogę!!!! nie wytrzymują już mojego ciężaru
szczęsliwa mnie też tak miednica boli. A o biodrach to już nie wspomne. jak sie położe i poleże to wstać nie mogę.
A czy was też tak bolą kolana????!!!! jak kucne to wstać nie mogę!!!! nie wytrzymują już mojego ciężaru