reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Był etap, że Oli zwracała się do mnie "mama", był etap, że wołała "mamunia", a teraz Oli nauczyła się od trójki starszych i woła do mnie "mamuś" :-D

nie mam w ogóle za dużo czasu, a i chwalić się nie lubię, ale w końcu napiszę, z moim dzieckiem już od dawna można się normalnie dogadać:tak:Nie będę cytować wyrazów i mini zdań które potrafi powiedzieć, bo jest ich naprawdę bardzo dużo. Niania, która się nią zajmuje, jest pod dużym wrażeniem. Z nowości: składanie rąk do modlitwy i bozia - to już sprawka niani:-D

nie mam w ogóle za dużo czasu, a i chwalić się nie lubię, ale w końcu napiszę, z moim dzieckiem już od dawna można się normalnie dogadać:tak:Nie będę cytować wyrazów i mini zdań które potrafi powiedzieć, bo jest ich naprawdę bardzo dużo. Niania, która się nią zajmuje, jest pod dużym wrażeniem. Z nowości: składanie rąk do modlitwy i bozia - to już sprawka niani:-D
A ja Wam lubie sie pochwalić Kubulkiem,bo jestem z niego dumna,jak cos nowego sie nauczy i już.
Nowe słówka,to "sibko"-szybko
"ciuchcia"(juz nie ciu,ciu)
'onieć"-koniec:-p
No chyba po to ten wątek,co nie?:-p

A ja Wam lubie sie pochwalić Kubulkiem,bo jestem z niego dumna,jak cos nowego sie nauczy i już.
Nowe słówka,to "sibko"-szybko
"ciuchcia"(juz nie ciu,ciu)
'onieć"-koniec:-p
No chyba po to ten wątek,co nie?:-p
po to po to:tak::-)
Też tak uważam :tak: Przecież nie o przechwalanie się w tym wszystkim chodzi... chyba nikt tego tak nie traktuje :confused::-p

Brawo dla Wiki i Kubusia :-)

oczywiście że nie Kasiad:no:
opacznie mnie zrozumiałyście:zawstydzona/y:

reklama
gratki dla KUBUSIA!!!!!!!!!!! i dla OLIWCI!!!!!!!!!

moja cora zaczyna powtarzac niektore slowa ale tylko KROTKIE po niemiecku:sorry2:

Do góry