• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Był etap, że Oli zwracała się do mnie "mama", był etap, że wołała "mamunia", a teraz Oli nauczyła się od trójki starszych i woła do mnie "mamuś" :-D

nie mam w ogóle za dużo czasu, a i chwalić się nie lubię, ale w końcu napiszę, z moim dzieckiem już od dawna można się normalnie dogadać:tak:Nie będę cytować wyrazów i mini zdań które potrafi powiedzieć, bo jest ich naprawdę bardzo dużo. Niania, która się nią zajmuje, jest pod dużym wrażeniem. Z nowości: składanie rąk do modlitwy i bozia - to już sprawka niani:-D

nie mam w ogóle za dużo czasu, a i chwalić się nie lubię, ale w końcu napiszę, z moim dzieckiem już od dawna można się normalnie dogadać:tak:Nie będę cytować wyrazów i mini zdań które potrafi powiedzieć, bo jest ich naprawdę bardzo dużo. Niania, która się nią zajmuje, jest pod dużym wrażeniem. Z nowości: składanie rąk do modlitwy i bozia - to już sprawka niani:-D
A ja Wam lubie sie pochwalić Kubulkiem,bo jestem z niego dumna,jak cos nowego sie nauczy i już.
Nowe słówka,to "sibko"-szybko
"ciuchcia"(juz nie ciu,ciu)
'onieć"-koniec:-p
No chyba po to ten wątek,co nie?:-p

A ja Wam lubie sie pochwalić Kubulkiem,bo jestem z niego dumna,jak cos nowego sie nauczy i już.
Nowe słówka,to "sibko"-szybko
"ciuchcia"(juz nie ciu,ciu)
'onieć"-koniec:-p
No chyba po to ten wątek,co nie?:-p
po to po to:tak::-)
Też tak uważam :tak: Przecież nie o przechwalanie się w tym wszystkim chodzi... chyba nikt tego tak nie traktuje :confused::-p

Brawo dla Wiki i Kubusia :-)

oczywiście że nie Kasiad:no:
opacznie mnie zrozumiałyście:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry