Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj Aga, ja nazywam się Ania, 26 lat, przybliżony termin na 21 lipca.Hej hejnazywam się Agata, ja jestem w 21+1 tyg, termin na 31.03.17, dziewuszka pod serduszkiem
![]()
Pierwsze objawy.. meeega ból piersi i jajników, wielka senność.. w pracy ziewałam w twarz klientomWitaj Aga, ja nazywam się Ania, 26 lat, przybliżony termin na 21 lipca.
Jakie miałaś pierwsze objawy i w którym tygodniu usłyszałaś serduszko?
U mnie 5t 2d jak na razie objawów brak.Pierwsze objawy.. meeega ból piersi i jajników, wielka senność.. w pracy ziewałam w twarz klientom
A serducho jakos kolo 7 tygodnia
A u Ciebie jak tam? Który to tydzień i jakie objawy?
Powiem Ci że pamiętam moje pierwsze tygodnie jakby to było wczoraj a tu już półmetek..U mnie 5t 2d jak na razie objawów brak.no może poza bólami głowy, ale przed ciążą też tak miałam.
oby dzidzia sie dobrze ulozylaJa tez mamusia pierwszy raz
Termin 14/04
Pojutrze koncze 20 Tydz)
Moje objawy ti suchosc w ustach i Bol piersi choc wtedy to nic w porownaniu jski teraz bol i swied
Za dwa tyg poznam plec) yupiii
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oby dzidzia sie dobrze ulozylaja musialam fikac pajacyki i cos slodkiego zjesc bo cora wspolpracowac nie chciala
tak czy siak gratulacjebliski termin do mojego masz
![]()
Hej hejnazywam się Agata, ja jestem w 21+1 tyg, termin na 31.03.17, dziewuszka pod serduszkiem
![]()