Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Munka ja myślę,ze taka uroda twojej dzidzi.Przegladalam te wszystkie zapiski mojego gina i on w sumie tez mnie straszyl hipotrofia,bo pomiary sa rozbiezne,bo ja malo przytylam...na dzisejszej wizycie okreslil wage Jasia na 2400-2600,a lozysko II/III stopien,wiec juz wcale nie takie super...ale Jas przybiera na wadze,przeplywy sa ok...Mat jak sie urodzil mial 2450 i chyba taka uroda moich dzieci,ze rodza sie malutkie a potem nadrabija.wiec mysle,e powinnas sprobowac podejsc do tego na spokojnie,bo nerwy tylko szkodza
jejku ja się ciesze ze moja na badaniu w ostatnia sobote wyszła wagowo około 2500. Dziewczyny my mamy jeszcze przed sobą około miesiąca czasu. Dzieciaczki rozna i w tym czasie mogą jeszcze ok kg przybrać.
Ja nie chce urodzic dziecka powyzej 4 kg.... i tam mnie poród przeraża... Więc wolałabym takie 3300 - 3500 max
Ja sie urodziłam z waga 2600, mój brat 2700, za to mój maż ponad 5 kg wazył...
w sumie to wagą aż tak bardzo się nie przejmuję, bo sama jestem drobna i raczej 4 kilowe dziecko byłoby mi ciężko urodzić, tylko mam nadzieję, że brzunio będzie też odpowiednio przybierał i nie wezmą mnie za 2 tygodnie na wywoływanie, bo wolałabym, żeby wsio zaczęło się naturalnie. A czy Wy macie wymiary AC swoich maluszków z ostatnich badań??Muńka gratulacje ja na badanie paciorkowca we wtorek ide i pewnie potem kilka dni trzeba czekac na wyniki.
Muńka gratki! A Ty sama do małych czy większych należysz? Bo to może mieć znaczenie i nie ma się co zamartwiać![]()
ale całe szczęście okazał się to być błąd w pomiarze zresztą mój gin powiedział że te ostatnie USG zazwyczaj wychodzą najgorzej bo ciężko jest już robić pomiary.
Kompletnie mi te dane nic nie mówię, bo ja jak idę na usg i lekarz mi mówi, że wszystko ok i w normie, to w ogóle tych tabelek i wykresów nie analizuję
Oglądam sobie potem zdjęcia, czytam ogólny opis, patrzę na wielkość dziecka i czy w normie i tyle ... zaczynam się zastanawiać, czy z moim instynktem wszystko ok