Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt :-)
Trzymam kciukaski za kolejne wizytujące :-)
My wczoraj zaliczyliśmy odwiedzinki u ginki :-)
Mieliśmy pierwsze ktg - wszystko ok .
Szyjka skrócona , ale zamknięta . Łożysko zaczyna powoli dojrzewać, generalnie mamy wytrzymać jeszcze 2 tygodnie , zalecenia- nie przemęczać się i leżakować .
Jedynie zmartwiła mnie informacją że mały ma za małą główkę i brzuszek o 2 tygodnie , a nogi ok - wielkościowo 35 tydzień. Potem stwierdziła ,że głowa wygląda jakby się już do wyjścia przygotowywał bo troszkę się spłaszczyła. Niby wszystko ok, ale ja i tak się denerwuje że jest coś nie tak :-(
Pocieszam się tym że ja do wielkogłowych nie należę, wiec może będzie taki jak ja , mała głowa i długie nogi.
Za tydzień kolejne ktg , a za dwa normalna wizyta.
No nic póki co jestem umówiona na USG na wtorek i zobaczymy co powie. 
Jedynie zmartwiła mnie informacją że mały ma za małą główkę i brzuszek o 2 tygodnie , a nogi ok - wielkościowo 35 tydzień. Potem stwierdziła ,że głowa wygląda jakby się już do wyjścia przygotowywał bo troszkę się spłaszczyła. Niby wszystko ok, ale ja i tak się denerwuje że jest coś nie tak :-(
Pocieszam się tym że ja do wielkogłowych nie należę, wiec może będzie taki jak ja, mała głowa i długie nogi.
Za tydzień kolejne ktg , a za dwa normalna wizyta.

Esperanza, ja placilam 35zl w prywatnej klinice w wawie.
MsMickey, to chyba jakas pomylka z nierobieniem tych przeplywow, bo przeciez mozna je zbadc podczas usg...to kontraktu na usg nie maja???
A jakie masz AFI (wody)?