reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej dziewczynki :) :) :)

MAMY FILIPKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chlopak jak malowanie ;-) slicznie profilem siusiaczka pokazal, a ze maly byl smiesznie do "gory" wygiety, to siusiaczek tak zwisal fajnie ;-) calkiem spory, hihihihihi ;-)

strasznie sie ciesze!!!!!! :) :) :) :) :) :) :)

ale mam problem - nie mam dokladnych pomiarow, w sensie - nie wszystkich...
oto co mam, jak mozecie, zinterpretujcie to, co?

BPD 58,6 (na 24tc),
AC 178,5 (na 22tc5d)
FL 38,7 (na 22,3)
FL/AC 21,7

i tyla... wiem, ze "wszystko w normie", ale heh chcialabym wiedziec, czy jest duzy, czy maly, czy co ;-) i nie wiem, ile ma cm. tym razem... czy ktorys z tych pomiarow o tym mowi? brzusio ma chyba duzy, co? ;-) hihi

dobra, ide filmik ogladac z moim ukochaniem :) jest zachwycony synusiem i brzusiem, bo on urosl dopiero, jak go nie bylo! chodzi, glaszcze i caluje :) i gada do niego :) a maly juz go kopnal pare razy, wiec nie ucieka :) :) :)

dobranocki!

..aenye Grtatulacje :D Faceciki będą rządzić grudniem na bb :D

Co do pomiarów to Nieistotna w te klocki dobra jest może pomoże ??? Mi lekarz na ostatnim usg nie powiedział długości dzidziusia i na wymiarach też jej nie ma :(

aenye gratulacje
wkleilam ze dwa linki o USG w przydatnych linkach ale niestety nie ma tam nic jak te wymiary dzidzi sie maja do jej wagi i wielkosci, takze ja nie wiem niestety

ze spaniem to u mnie jest ta ze sie budze w nocy do toalety, minimum raz w nocy i potem nie moge zasnac, strasznie to meczace...moze spac w pamperku ;) :P

i kolejne moje pytanie, jak nie chcecie to nie piszcie, macie problemy z zatwardzeniem 8)

Czesc dziewczyny:)
przepraszam ze tak malo sie odzywam:( jakos malo czasu mam ostatnio a caly zeszly tydzien bylam na urlopie:))) bylo cudnie.
Czytam sobie Wasze wpisy i mam jedno pytanie: gdzies tam przewinal sie temat "USG genetycznego" - przyznam ze nigdy o tym nie slyszalam i nie czytalam nigdzie i moze mi wyjasnicie o co chodzi i czym to sie rozni od normalnego????

Ja mam USG 3D 5 wrzesnia i wtedy pewnie dowiem sie czy bedzie Amelka czy Szymek:)))
Gratuluje wszystkim ktorzy juz wiedza:)))

Buziaki

reklama
Znow zle sie czuje.. bolą mnie plecy w krzyzu, i cale podbrzusze.. nie wiem co to moze byc
denerwuje mnie to strasznie, jestem juz zmeczona ciaglym braniem jakichs tabletek, bolami, infekcjami

aenye pozdrow ode mnie swojego Filipka
BPD to przekroj glowki
AC obwod brzuszka
FL dlugosc kosci udowej
HC to obwod glowki
Na stronie noworodek jest wspanialy kalkulator gdzie wpisuje sie pomiary

Mary Jane witaj po urlopie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry