reklama

mamusie grudniowe:)

dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zapomnialam napisac najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!

dzisiaj pojawila mi sie w piersiach przezroczysta wydzielinka... hihi... podczas igraszek z m :) :) :) bylo tego malusio, ale szok! jeszcze tak smiesznie...
moj m: ale jak to jest mozliwe, ze tedy bedzie mleko lecialo, przeciez tu nie ma zadnych dziurek ani nic..
ja: no tu sa takie mikro dziurki, pory, ktorymi koncza sie kanaliki... (sama dobrze nie wiem, jak to wyglada ;) ) scisnelam - a tu sie pojawilo :) :) :) hihihi ... ciesze sie :) :) :)

czy to to nazywamy siara???

reklama
..aenye aż miło czytać jaka jesteś szczęśliwa, cieszę się razem z Tobą
i gratuluje siary
sa_raa ja na USG genetyczne idę prywatnie zapłacę 200 zł razem z nagraniem dziecka na płytkę

U mnie siara jest juz od jakiegos czasu.. raz nawet zrobila mi male plamy na koszuli.. a biuscik mam maly :)

Nie jestem typem panikary, ale z drugiej stron lepiej latac wiele razy niz raz zaniedbac, tym bardziej ze u mnie wciaz wracaja infekcje a wlasnie one moga byc powodem pekniecia pecherza polodowego

Podje chyba jutro do innego ginekologa.. wogole to juz w moim miescie nie mam prawie do kogo isc..
musze tez zapytac o moje wyniki z testu obciazenia glukoza bo wedlug internetu sa zle i nalezaloby je powtorzyc z 75g glukozy..
moje wyniki to 77/183 a podobno powyzej 140 trzeba wykonac ponownie badanie

reklama
jeżeli chodzi o glukoze to ja ci nie pomoge bo jeszcze nie miałam tego testu ani nic na ten temat nie czytałam :( idź do lekarza, jak jeden nie pomoże to idź do drugiego niestety coraz więcej mamy takich dr. którzy olewają sprawe :( Najlepiej iśc prywatnie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry