reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
bardzo?? o ile gdzies widzialam to husky tak??
ona je zje!! wiec moze zastanow sie czy nie lepiej oddac anicie;-)
a tak na serio moj szwagierek ma haszczaka a jego sis miala krolika, tzn ma ale dopoki nie wyjechala nach deutschland w domu odbywaly sie regularne polowania, z reszta emi poluje na wszystko, ostatnia super zdobycz - jez :sick::crazy::sorry2:

Bardzo zależy od psa... ale jest pewna skłonność polowalnicza z reguły :-D
U mnie królik poluje dobrze na kota brata. Znaczy kot ucieka, a królik ze strachu na niego szarżuje.. :-D

ale jaja z tymi królikami, buhahahaha
no my też jak hodowaliśmy to na mięsko głównie. Pycha, hehe.
Ale potem przyszła zaraza i ,,ch uj bomki szczelił" jak to mówią w mej byłej wsi - tzn powyzdychały:no:

Aniko - jak się tak zbierać będziesz, to z mojego ovaltine też tylko pudełeczko zostanie;-):-D

ale tu dzisiaj pustki...
ja siedze, pije wino musujace, wlasnie jestem po rozmowie z J o tym ze po tabsach nie moge, generalnie piatek jak piatek, poszlabym gdzies na miasto ale nie ma za bardzo z kim...czasami tesknie do starych czasow mlodosci i wolnosci:-(

Faktycznie że puuuusto....

mi się tez czasem tęskni do czasów młodości, ale raczej do mojej figury sprzed lat.. Bo do tamtych czasów nie bardzo chce mi się wracać - nie mieliśmy w ogóle kasy, w ogóle. Biedni, zakochani, zahukani, zapier... w polu, przy żniwach, w burakach...
Nigdy więcej. Nigdy. Kocham miec pieniadze. I gó wno prawda że pieniądze szczęścia nie dają.

ech mam meczacy dzien i nic mi sie nie chce
nawet pisac mi sie nie chce

Kolga marcin z kolobrzegu stracil synka
mial miesiac i zmarl w sepse
o 2 w nocy zabrali go do szpitala a o 15 juz nie zyl
tragedia

reklama
nie mieliśmy w ogóle kasy, w ogóle. Biedni, zakochani, zahukani, Kocham miec pieniadze. I gó wno prawda że pieniądze szczęścia nie dają.

zgadzam sie Ditka :tak:nigdy nie marzylam o kokosach, ale chcialbym moc spokojnie zasypiac i wiedziec ze jak sie obudze w razie jakiejkolwiek awarii, jaka chociazby teraz mam nie bedzie mi kasa snu z powiek spedzala:-(a tak niestety jest i wku wriaja mnie takie pierdoly na maksa, zero oszczednosci na koncie i niepewne zycie, ninawidze tego:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry