reklama

mamusie grudniowe:)

Agaton dzwoń na policje bo moze koleś robi rozeznanie kto, gzdie na wakacjach co by chaty wyszcyścić :wściekła/y:
Lucy witaj w klubie ze stojącą wagą fajnie się mozna wkurwić jak nic się prawie nie je a waga stoi :angry:
Roni pochwal się kiedy robisz parapetówkę dla nadmorskiej ekipy BB :happy2::-p:rofl2:

reklama
ja wczoraj zaliczylam lans party z warszawkimi celebrities hehe
densy i alko za darmo ;-)
ja skonczylam na 3 lampkach wina a i tak sie czulam jakbym wypila pol butelki wodki :crazy:
do domu wrocilismy o 4 rano

mam w domu dwa rude kroliki ;-)
zostaly przywiezione z planu Rubika hehe
inne 3 plus koza plus jakies ptaszki rozdane
wieziemy je do lodzi i tam komus opchniemy bidulki bo to sa zwykle kroliki, tylko jeszcze maluskie :-)

co do karm dla zwierzat ja od zawsze kupuje na www.telekarma.pl, przywoza nast dnia i maja najtaniej a w sumie przy moich dwoch wymagajacych ksiezniczkach musi byc karma luksusowa hehe

no i tyle w skrocie

kicia jak czytam to tez chce!!!
moze cos z berlina znajdziemy na tydz chociaz ale ja sierota tylko w unii moge sie poruszac bo nie mam paszportu :-p

Agaton ja też na Twoim miejscu bym zadzwoniła na policję !

Sugar wiesz , ze mięsko z królika jest zdrowe i smnaczne ;-):-p
a co się stało z Twoim paszportem ??

acha i jeszcze jedno : :crazy: jeżeli kiedyś łaskawie wróci lato i jak znowu któraś bedzie narzekać , ze ciepło i w ogóle ble to prosze przypomnieć sobie dzisiejszą pogodę , to odechce się narzekania na kochane lato ! :wściekła/y:;-)
ja umieram ! ciśnienia nie mam , kawa nie działa , zaraz przychodzą do mnie psiapsióły , a ja mam taki bałagam :zawstydzona/y: może pomogą mi sprzątać ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry