reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kamila śliczniuch z maleńkiego:tak::-D:-D:-D

Sugar no to git. Choć trochę oderwania od stresu:-) Ps. Anita ma rację;-) Też lukałam na tę telekarmę, jak mówisz że dobra - spróbuję:-)

Miłka;-):-)

Atol łelkam:happy2:

kamila śliczny!!:tak:Na jednym zdjęciu bardzo przypomina Filipka aenye

Wiecie co, z tą policją to lipa. No bo co mu niby zrobią jak juz łaskawie przyjadą? Wylegitymują? Ja nie wierzę w nasza policję.

anita - jak fajnie, ja nie mam psiapsiół:no: A tak chciałabym żeby ktoś do mnie od czasu do czasu na kawkę wpadł....:-(

a tam skandale, wszyscy wszystkim slodza jak moga i tyle
ale np pogadalam sobie z chyra i jest kumaty koles
reszta to lans i tyle
musialabym sie naloic jak szpadel zeby sie tam dobrze bawic
swoja droga zapomnielismy o pracowej imprezie mtv gdzie pewnie byloby luzniej
ale ok

pogoda jest total syfna i nie znosze takowej, tym bardziej ze nie mam fury coby sobie pojechac gdzies a taksa odpada reszta ze wzgl na pogode tez

bsz straszne jestescie
to sa malutkie slodkie kroliki
szymon poszedl kupil im sianko, sciolke , poidelko i inne bajery hehe
mlody zachwycony
gapi sie jak w obraz

no to sugar gratulujemy imprezy...
a z ta policja to tez sie zastanawiam...choc jakby gdzies bylo tu wlamanie a oni by go jakaos spisali to bylby pierwszy na celowniku, swoja droga tupet ma koles niezly, lazi i nikogo sie nie boi :angry: rozmawialam tez ostatnio z wlascicielka mieszkania i ona mowi ze moze by to do administracji zglosic zeby ochrone jakas postawic co by go postraszyla...generalnie nabuzowalam sie wczoraj jak bak, **** mnie strzela ze taki cus panoszy sie jak panisko i jeszcze kurna udaje ze przez tel gada:baffled::baffled::baffled: swoja droga tez bym sie poszla gdzies polansowac...czekam na kumpele ktora za tydzien przyjezdza z Birmingham i jak uderze na miasto to przez miesiac sie bede tak lansowala ze warszawka przy mnie wymieknie :rofl2::rofl2: o ja glupia na mozg mi pada:sick:

Elo Atol! :-)

No lepszy dziad wylegitymowany niż anonimowy... ;-)

Sugar, dawaj foty królików. Małe króliki są extra super słodkie i kochane puszate kulki :-):-):-) A nie boją się psa? U mnie też mały uwielbia obserwować królika i głaskać :-)

Kamila, śliczniak z twojego synka! :tak::-)

Roni, jak parapety są to parapetówę robić można ;-):-p

reklama
Kamila śliczne zdjątka !

Sugar wiesz ile trzeba się najeździć , zeby znaleźć porządnego hodowce królików :szok::tak:;-) a taki po swojemy utuczony ... ho ho h .... jedzonka Mikołaj miałby na miesiąc :tak: mówię Ci ! jak bym miała gdzie 3mać , to chętnie łyknęłabym od Ciebie jednego takiego króliczka :happy2:

Dita spoko wodza :cool2: cierpliwości kobito! niech no tylko samochód wysępię :-p od razu wpraszam się na kawę ! i ovaltine , bo mi się skończyły :-(:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry