reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no gosc, ktory lazi i sie czai na partery...ostatnio mnie sasiad ostrzegal zeby rolety na noc opuszczac a dwa dni pozniej patrze idzie facet w skorze, pod 40...tak jak go sasiad opisal, no i sobie chodzi, wczoraj gadalam z jakas lasencja z osiedla ktora szla ze spaceru z psem wiekszym od siebie, ze ona go kojarzy ze on taki nieszkodliwy tylko sie tak kreci :baffled::eek::sick: no ja tam nie wiem, ja juz kiedys przezylam wlamanie do domu, w dodatku wszyscy spalismy na pietrze a na dole se lazili i tak jakos mnie to rusza a raczej wku rwia, kuzwa chcialabym byc wielkim silnym karkiem to bym takiemu morde obila to by popamietal:wściekła/y: zeby sie nie czaic... no wyrzylam sie...a to wszystko przez je bana pogode:rofl2:

Ronii gratuluje:sorry2::-)

nonek - nie wiem, byc moze. ale w ogole to babka kazala mojej mamie codziennie wyciagac i czyscic - i kolczyki, i uszy. strasznie to bolalo, brrrrr. ale kiedys moze i mieli jakies g.wno.
a jak kolezanka przebila mi igla to sie akurat nic nie dzialo, hehehe ;-)
natomiast mojej siostrze nie papralo sie prawie wcale po pistolecie! chyba wiec mialam pecha!
najwazniejsze, ze malutkiej nic nie jest :-D

Roni - kongratulejszyn!!! a jak to cie pominelam? kedy zawzdy?

lucky - he? nie doczytalam chyba, macie nowego kociego domownika? malutkiego? czy starszego? i jak sie nazywa? samam mam chrapke na kicie.. ale troche sie obawiam, Filip ja zmolestuje na maksa. moja w starym domu juz ciagnal za ogon.
hehe, a wczoraj po raz pierwszy zdal sobie sprawe, ze u babci jest pies (taki malutki, grubiutki kundelek, najsmmieszniejsza mieszanka - wilczurek z jamnikiem hehehhe i wystajace dolne kly, jak u dzika) no i Fifi sie go przestraszyl ;-) hehe, najpierw sie trzasl az z podniecenia, nie wiedzial, co to, Nuka go polizala a ten jak nie strzelil focha uojesu!
smiesznie ;-)

a i wczoraj cudnie siedzial na nocniku! na razie pozyczonym od kuzynki i w pampku, ale siedzial dlugo bez gibania sie na boki! czad :-)

No to ja w Aszti kupowałam dla królika rzeczy, działało ok. Tanio dość. Kiedyś mieli koło mnie sklep, co można było odebrać zamówienie, teraz są gdzie indziej, ale też w Gdańsku. Mają gg, więc możesz z nimi popisać. Takie małżeństwo z dwoma królikami i dwoma wielkimi psiakami prowadzi :-)

Agaton ja bym dzwonił na gliny, czego ten ciec sie tam kreci?? Jestem w szoku bo my kupiliśmy mieszkanie na parterze obecnie w remońcie ale jak juz tam się wprowadzimy to będe bała się sama na noc zostawc :-(a mój men na zmiany pracuje więc czasem samotne nocki z dzieciatkiem sie zdazą. Brrrrr.

ech kamila na parterze to cie tylko rolety przeciwlamaniowe ratuja, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie na osiedlu bloki sa tak blisko siebie ze kazdy moze zobaczyc co sie dzieje, no a jak b sie do ciebie probowal zakraasc to by przez te rolety troche halasu narobil, nie wiem w kazdym razie jest to dla nich jakies utrudnienie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry