reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dobra kobitki...

spadam spać
pakować się jeszce i rano spadamy nad jeziorko na weekend
no i 11-sta rocznica slubu... bedzie sie dzialo:szok:

Kicia - w skróce: atak schizofrenicznych matek-podglądaczek:tak::-D;-)

KICIA!!! Witaj, lasko :-) i witaj Plumku!!
jakos niewiele sie dzialo ;-) sugar i milka zaliczyly wesele, milka jak zwykle sie ukrywa, wiec nie wiemy, jak wygladala, ale sugar miala superancka sukienke i zajewysokie buty :-) dolaczyly do nas nowe mamuski, w tym jak dotad jedna aktywna - Agaton - zaje bista ;-) i susumali, ale cos sie przestala odzywac.
u nas (mnie i Fifa) wsio po staremu, bezzebnie, tylko wyje mi po nocach i jak mnie nie widzi.
aha, Maniana ma kolczyki w uszkach, a Mers suuper fryzurke!
i dzieciarnia sie rozbrykala - polowa ponad juz raczkuje, czesc sama wstaje (Maniana, Nat kate i Mercunia) Iggy zlazi z bujaczka ;-) i wiekszosc tez ma juz zeby.

reszta, pisac cos wiecej, bo u mnie klopoty z pamiecia (mam jak kasia_z - superpamiec na dwa posty)

i fajnie, ze kolejnej mamusce podobaly sie wczasy za granica - polecamy, polecamy!!

czarna - naprawde fajna fotka, hehe :-)

nonek, kate - ja mialam jakies 8 lat pistoletem robione dziurki i mi sie troche babraly - jakies 3 tyg. mimo codziennego przemywania. i dlugo pozniej, jak przestawalam nosic na jakis czas, to zarastaly troche. brrr. ale fajnie, ze mam ;-)

Kicia, och, ach, super wakacje! :-) I Plumek tak dzielnie zniósł upały i mu się podobało, po prostu rewelacja! :tak::tak::tak:

Czarna, mój też TinkiWinki - kosi torebki jak tylko ma w zasięgu. W ogóle lubi wszelkie pasy i paski - w tym od fotelika, od wózka i właśnie ramiona od torebek :-)

Kate - wszystkiego Naj Naj Naj z okazji rocznicy!!! Niech ci się w małżeństwie układa i szczęści następne 100 lat!!!

bede sie starala pomalu nadrabiac ale pewnie nie bedzie prosto :-D

moj Plumek zaczol pelzac i podnosi dupke ale jeszcze nie raczkuje i nie siedzi jeszcze dobrze.

Najlepsze zalegle zyczenia miesiecznowe dla wszyskich grudniowych berbeciow!!!!!
Kate z okazji rocznicy mase milosci na kolejne szczesliwe wspolne lata!

reklama
Kate szczęścia i wciąż tak silnej miłości i wielu lat razem:-)

Czrana śliczniusi twój synuś cały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale dziś mam nizinny nastrój:sick:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry