reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Boże, jak czytam o takich tragediach, to mam przed oczami naszą rodzinkę.. i jedynym moim najgorętszym pragnieniem jest wtedy - zdrowie, długie życie, brak wypadków... oddałabym za to wszystko!!!
Nieistotku.. nie wiem, co powiedzieć.. gdybym znała taką osobę, to bałabym się spojrzeć jej w oczy po takiej tragedii - ze strachu, co bym w nich zobaczyła..
Choć zdarzyła się w mojej najbliższej rodzinie tragedia jakiś czas temu, nie umiałam spojrzeć... dopiero teraz, po czasie.

cała reszta idzie się je bać.. kasa, której jest zawsze za mało, itepe, itede...

z innej manki - jest 1.00, jutro ok. 13 wyjeżdżam z młodym na wakacje (mówiłam chyba, na dwa tygodnie na domek jedziemy z rodzicami i wujkami i ciotkami i kuzynami i dziewczynami kuzynów itepe) i nic nie zrobiłam. pranie "schnie" (moknie) na balkonie, od dwóch dni, bo zapomniałam wnieść. kuzwa.
mam nadzieję, że się rano wyrobię z pakowaniem.

jakby ktoras cos ode mnie chciała to na kom walić jak w dym :-)

kofam was. i już.

ps czemu nikt nie chwali mego synka w nowej sygnaturce?? ;-)

kamila - cudny synuś, a tak do mojego na fotkach podobny, że aż mauża zawołałam! :happy2:

Filipek śliczny!!!!!:-D:-D:-DWczoraj już podziwiałam zieciunia, ale jakoś nie miałam kiedy tego napisać;-) Śliczny amant.

Aenye - masz rację, zdrowie jest najważniejsze, ale bez pieniędzy o chorobę i nieszczęście łatwiej.Niestety.

Nieistotna - współczuję. Straszna tragedia.

Dituś Słońce ! Najlepsze życzenia z okazji urodzin ! Życzę Ci wszystkiego co Ci się wymarzy ! a przede wszystkim zdrówka i nowej fajowej pracki :tak:;-):-)

aenye Filip śliczny w nowej sygnaturce ! ;-) no i bawcie się dobrze na wakacjach ! ;-)

Ditka sto lat!!!! Wszystkiego naj, naj, obys byla najszczesliwsza mama i zona na swiecie, i zycze ci duzo zdrowka i pieniazkow:tak::-):-);-)

Dita sto lat w zdrowiu i szczęsciu i wielkim bogactwie...
Szczerze zycze Ci szczescia

Kate miliona wspolnych rocznic!! :) opowiadaj jak uczciliscie ja

Aenye wypoczywaj w spokoju

Czyj maz ma dzis urodziny bo nie pamietam?

Moj maly szarpie mi za kabel od myszki :eek::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry