reklama

mamusie grudniowe:)

Kurczę laski dzięki za gratulacje i za porady..tylko "nie jedz owoców pestkowych" hehe wszystko ma pestki od jabłka, przez arbuza po porzeczki...:szok:.cicho-banan to chyba wyjątek?:);-)
I zjadłam banana....i plasterek pomidora.z ciemnym chlebkiem..i aż się boje nocy(kolki), i nadal jestem głodna:(:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
Gdzie się podziały czasy.z..grillem, piwko z soczkiem...oj...jak długo ja będę karmić?? ale muszę być twarda:szok::-D;-)
Jeszcze raz dzięki.

reklama
Ja na początku gotowałam sobie indyka albo kurczaka z ryżem i marchewką troszkę soli pietruszka i było dobrze :) przynajmniej głodna nie chodziłam:tak:
makaron z jogurtem naturalnym i dzemem z czarnej porzeczki bo czarnej porzeczki można do woli :tak:

marika bez przesady jest masa dobrego jedzonka nawet jesli karmisz, a musisz sie najesc bo musisz prdukowac duzo mleczka, ja np. zajadalam sie pieczonym w piekarniku lososiem, zawijasz w folie alumniniowa posypujesz ziolami koperkiem i dajesz troszke maselka, do tego ryz i pyszny obiad gotowy, albo np kulki miesne w sosie koperkowym, czyli robisz kulki jak na kotlety mielone, tyle ze gotujesz w rosolku, potem z tego rosolku mozna zrobic pyszny sos, dajesz maselko na patelnie jak sie rozpusci dodajesz maki a to polewasz rosolem i mieszasz energicznie tak dlugo az uzyskasz konsystencje sosu, potem doiprawiasz cytrynka, koperkiem, odrobina cukru, soli, mozesz tez dodac zoltko albo smietanke, do tego buraczki, groszek z marchewka, marchewka z jablkiem! kurka moglabym tak pisac i pisac!! a w ogole moja polozna na poczatku z owocow kazala robic kompoty i pic je na cieplo bo to bardzo dobrze wplywa na laktacje, a po jakims tygodniu lub dwoch powoli wprowadzac surowe jablka, banany itd. itp. powodzenia marika!

hej dziewczynki
witam po weekendzie!
u nas zimno szarp buro fujjjjjjjj
ja w dodatku przeziebiona, cgyba zbliza sie grypa!!!!!!
wsiadalam do samolotu bylo 30 stopni wysiadlam 13 :szok:
no i mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boje sie zeby Plumka nie zarazic :-(

reklama
Kicia to kuruj sie szybko wit C wielka ilością i bedzie ok:tak::happy:. Plumka raczej nie zarazisz bo na cycku, chociaż różnie bywa:unsure:

Kasia cz poz jako ostatnie dam Miniemu bo dziwactwa robia czasem;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry