reklama

mamusie grudniowe:)

Atol gratulacje Pani kierownik :-)

Moj dopiero zasnal, dar sie caly dzien, a potem dopadl sie i 1,5 godziny z zegarkiem w reku wisial na cycu, az mi sutek zbielal, ale byla chwila ciszy
u was zwyklepo 3 dniach jazdy byl zab a mu mnie tydzien i nic

reklama
Nieistotna u nas przez przeszlo dwa tygodnie Julka sie darla, nie jadla, kupy w barwach ochronnych, piekna zgnila zielen. Az jezdzilismy na pogotowie. Wiec spoko spoko, mysle, ze zeby w dziaslach go mecza.

Dziewczyny padam na ryj. Ide spac. To byl ostatnio bardzo meczacy okres. Musze do odespac, choc nie wiem czy mi Maniana da.
Kolorowych snow.

Atol gratuluje kierowniczej posadki ! :tak::-)

Nieistotku , Roniaczku 3mam kciuki za zęby Filipa i Jasia ! Bidulki !

Dita jak sama napisałaś raz na rok można ! troche przyjemności tez się należy ! Inaczej człowiek by zwariował :eek:

Nonek miłej nocki ! ;-)

gratulacje Atol!!:tak:

co za ulga, w koncu przestalo wiac, wiec w koncu ruszylam dupe i zrobilam 10 km na rowerku, jak na pierwsza jazde w tym sezonie i tak niezle czuje sie bosko zmeczona, jutro natomiast ide na rolletic porolowac swoje cielsko, w koncu sie zmobilizowalam:happy2::cool:

kurcze dziewczyny ja to wam zycze zeby sie te zabki poprzebijaly i zeby maluchy wyluzowaly!!;-)

Witam,

nareszcie nie pizdzi ten cholerny wiatr.moze sie nawet na spacerek wybiore...
Roni, Nieistotna, współczuje:dull::dull:
a propos ząbków, to Julka już zdążyła się ugryźć w wargę swoim kasownikiem:sorry2:

Hej czy ktoś mnie pamieta?:)
to ja wasza cicha wielbicielka-ale naprawdę bardzo dawno do /Was nie zaglądałam:( i żałuje...ale cóż..
Chciałam się pochwalić syneczkiem:)
p1010078zl4.jpg

Wczoraj wróciliśmy do domku, miałam CC..rana troszkę boli ale jest ok...
Uciekam teraz do małego...
a mam pytanko Wy bardziej doświadczone mimo tego że już mam 3 letnią córkę ale ją krótko karmiłam i nie pamiętam...
Jakie owoce można jeść? podczas karmienia? proszę dajcie odpowiedź bo korci mnie arbuz...w ogóle mam niepohamowany apetyt ale nie wiem co mogę...buuuu może pomidory?:confused2::happy2:

reklama
marika gratuluje slicznego synka :tak:
Arbuz raczej odpana no i wszystkie cytrusy. Ja jadłam jabłka ale bez przesady jedno dziennie i bez skurki na początku. Pomidory moga uczulać. Wiem że można winogrona ale pare bubek na początek. Nie powinno się jesc pestkowych owoców.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry