reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a my dzis fajny dzien mielismy

najpierw spacerek mimo pogody bylo fajnie, potem dzieci zesmy sprzedali cioci i do galerii handlowej, chcielismy do kina ,ale za malo czasu bylo, ale i tak fajnie tak sie poszwedac

matko ale ja teraz mam atrakcje, dwie godziny szwedania po sklepach i jestem w raju:eek:

Pogoda sklania do samobojstwa i nic mi sie przez to nie chce

ech

aa mala Amelka wczesniak znajomych wyszla dzis do domu, prawie miesiac wczesniej niz zakladano i wazy juz 2300 :)

"człowieku daj mi broń, a zabije siebie lub kogoś innego"
otworzyl oczy i sie drze
nie wiem o co chodzi bo drze sie juz 4 dzien a na zeby to nie wyglada, wyglad to na brzuszek, nie wiem co mu poradzic
dostaje przepisana zawiesine i niby biegunek nie ma, ale wczoraj zamiast kupki wyrzucil z siebie odrobinke sluzu o zapachu padliny, serio trup w gaciach
nie wiem juz czym mam go karmic, bo musi nabierac

mam nadzieje ze moze lada dzien wyjdzie zab i sie skonczy

wyjeban e lato, nie ma co..

reklama
Nieistotna, przytulam, biedna jesteś z tym Filipkiem, najgorzej że nie wiadomo co to, więc ciężko leczyć... buu...

U mnie jak co dzień pobudka o 6.. Wesoły Romek zarzuca wyciem i piskami z łóżeczka :-D Ale taki hepi, że aż się nie chce spać. Małe cudo. Chyba idą mu kolejne zęby, bo w nocy co godzinę pobudka i się wyćwiczył w wołaniu "mama" na moje nieszczęście :-D O znowu woła..

A mojego kota śp karmiłam mlekiem i żył 15 lat... więc chyba nie jest bardzo toksyczne... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry