reklama

mamusie grudniowe:)

U nas też chyba zęby bo noc nie przespana :-(dobrze że rano dał mi pospać 3 godzinki bez budzenia mnie mały diablik. Na śniadanko zjadł kaszke i siedzi gada weseło :tak:.

reklama
Nieistotna ja też nie mam pojęcia co by Ci tu poradzić - kurcze :sick: - wspóczuję :-( - oby to były ząbki ! :tak:

U mnie już wczoraj było troche słonka - dziś takie niewiadomo co :eek:

Dita bawcie się dobrze na tym Shreku ! :tak:

Nieistotna bidulek z Filipka ciągle coś...

moja ma ostatnio zaje bisty humorek mimo tego, że nie wychodzimy na spacery (chora bida od tygodnia) daję ją do Milenkowni i się bawi i bawi :tak: koty jej pilnują :tak:a ja mam luzik i czas na przygotowanie się do powrotu do roboty szit to już w czwartek :szok:
u mnie zęboli niet mam nadzieje, że jej wyrosną przed 30 stką :happy2:

Nieistotna nawet nie wiem jak skomentować tragedię M kumpla, Filipkowi na bank zęby idą i nie martw się dokarmianiem. Będzie dobrze:tak::-)

Marwak a weź że cały ten chłód do Afg:-D Pozdrawiam.
Roni ukochaj Jasia, zęby mu lecą (Mini tak samo):-)

Dita spokojnie lato "wróci":cool:

Kasia super że Piotruś radosny:-D

Atol ja przez jakiś czas o tym samym myślałam, z tym że atrakcją był wypad do sklepu po zarcie dla Domisia:dull::-)

Dzięki dziewczyny, Miłka i Pingwinku za rady:happy2: do kota czyli tak whiskas blee mleko jak pije to niech pije nadal i git:-)

A teraz tak : co jest dobre na pchły i w jakim szamponie go wykąpać? Bo łajza nie potrafi sie dokładnie dolizać, a jest cały brudny:dull:

Cudny jest na maxa i fajnie miauczy jak woła. Dostał wczoraj kuwetę i żwirek, wsadziliśmy go do niej i od razu wiedział o co biega:-D:happy2: Koty prima :-)

Ja tam kocham upały i burze.

kasiu_z - wszystkiego najlepszego dla Darka z okazji urodzin;)

Wróciłam ze Shreka - oglądaliśmy w nowiutkim Cinema City w niedawno zalanej nowiutkiej Plazie, hehe. Super było. Film tak sobie, lepsze jedynka i dwójka była, ale Ala zachwycona.
No, ale za naszą rodzinkę bilety 50 zeta, cola popcorn i pizza po kinie - następne 50 zeta...:szok: raz na rok sobie można pozwolić, hehe:dull:

U nas dzis juz siódmy mleczowaty sie przebil ...
Tak sie wlasnie zastanawialam dlaczego moj pierworodny maurdził po nocach.
To juz sie wyjasnilo.

atol - congratulations

Ditka-seansik zaliczony.Super

ja i kino...taka niereformowalna,matka polka cycatka dziciatka,tak doskonale niezorganizowana.
Nie ide do kina.Nie mam z kim dziecka zostawic na tak dlugo...:-(
Nie mam ,albo nie potrafie go zostawic:zawstydzona/y::-(:no::sorry:
W moim miescie nie ma kina dla rodzicow z maluchami.
Pozostaje mi tylko cyfrówka na marnych 32'... heh

reklama
Dziewczyny, ja juz po wypedzaniu diabla z Maniany;-).
Jestem padnieta,wstawilam kilka fot na watek.
Jutro bede nadrabiac zaleglosci, wybaczcie.
Zdarzylam tylko wyczytac:
Atol moje gratulacje!!!
Asia zazdroszcze juz tylu zabkow. U nas cisza, choc Majerana nieznosna.
Nieistotna sprobuj mu podawac viburcol, wiem, ze jest ku rewsko drogi, ale moze pomoze. Herbatka uspokajajaca. Moze akurat mu pomoze. Wspoczuje. Jak czytam, jakbym o Julce pisala. Buziaki!
Dita my sie tez wybieramy, ale nie wiem kiedy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry