reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No ja właśnie mam typ ten Chicco, ale na razie to typ głównie cenowy, muszę oblukać na żywo w ogóle te foteliki. Roemera mają znajomi i mi się też podoba, tylko droższy.
Ale w tym to się im dziecko nie poci, to jedno fajne (między innymi). Może macie w ogóle jakieś typy fotelikowe?

Kupiliśmy Chicco... :-)
Ramatti patrzyłam też i Maxi Cosi, ale tylko Chicco miał fajną regulację szelek z zagłówkiem, tak że jak chce się zwiększyć/zmniejszyć to nie trzeba przekładać w inne dziurki, tylko się przesuwa góra/dół. Spodobało się nam to.
Ramatti ogólnie taki sam z wyglądu jak MaxiCosi... Tylko ramatii nie ma testów ADAC. Chicco za dośc przyzwoita cenę, na allegro 420

Ja chc kupic fotelik od 9-36 kg, z pochylaniem do spania i rozkladajacy sie w pozniejszym czasie na poddupnik. Nie chce kupowac pozniej trzeciego.

A wogole to bylam u fryzjera i moje "dlugie" wlosy poszly w piz du. Znow jestem strzyga. Maciek myslalam, ze mnie zje.

reklama
nonek - fotyyyy!!!!!!!

Kurde, my dziś kupiliśmy sobie po bronku, zrobiliśmy grilla i usmażyliśmy sobie na nim cukinię. I tak sobie siedzimy w altance, Natka w tym czasie poszła spać, a nam sie skończyło piwo.... No i co?

,,Wyrodni rodzice pozostawili 6- miesięczne niemowlę pod opieką 5-letniej siostry i sami poszli do pobliskiej stacji paliw odelgłej o 15 min drogi po alkohol zostawiając starszej córce tylko telefon komórkowy. Zarówno matka jak i ojciec byli w stanie po spożyciu alkoholu."

...tak to by opisali w lokalnej gazecie, gdyby się o tym dowiedzieli;-)

:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry