reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehehe - ale fajnie było - pół godziny nas nie było, jak za dawnych czasów piechotką po browarek, jak wracaliśmy złapał nas deszcz, zaczęliśmy biec przez pola - przez kartofle (na skróty) - oczywiście wyje bałam się w tych kartoflach, upierdzieliłam się w ziemi po pas, hahaha, wróciliśmy mokrzy i brudni ale szczęśliwi:tak::-D:-D

Oczywiście Ala przeszła przyspieszony kurs obsługi komórki, ja do niej dzwoniła i ona do mnie też.

Odbija niektórym na starość normalnie:-):-):-)

Hehe, Nonek, poszłaś moim śladem z włosami ;-):-)
No ciekawa jestem jak wyglądasz...
A są foteliki z pochylaniem do spania? Bo co myśmy patrzeli to takie raczej niby pochylane ale zbytnio nie za dużo - pewnie ze wzgl. bezpieczeństwa. Ale spać od biedy można.
Dita :-D:-D:-D Dobry numer!

Kasia ,Nonek dawajcie jak najszybciej foty. Nonek sama sobie strzel fote !!!!
Dita Ty wyrodna matko!!!! Fajnie ze mieliscie chociaz te 30 minut dla siebie jak za dawnych czasow.

a ja fotelika, aby mala jezdzila przodem jeszcze dluuuugo nie kupie :wściekła/y:, watpie aby przed rokiem dociagnela do 9 kg.

Dita :-D:-D:-D jeteś niesamowita !
fajnie , ze udał Wam się wieczorek wyrodni rodzice :-p;-)

Ja fryzjera boję się jak niczego na świecie :zawstydzona/y: serio - chodzę jak już naprawdę muszę - od 11 lat do jednej zaufanej babki :tak:

Pingwinku - kiedyś i gdzieś pytałaś się o to, czy dziala kladzenie Nat do snu mojego ciucha noszonego... pomaga bardzo u mnie:tak:

Dita - super fajosko!!! takie chwile są najfajniesze i bardzo łączą... a potem jest co wspominać:tak:
My czasami jak chodzimy po mieście trzymając sie za ręce, śmiejemy się, patrzymy na siebie i wygłupiamy... i jak ktoś nas spotka, to jest zdziwiony, że my 11 lat po ślubie i znamy się ponad 14:szok: praiw każdy się pyta "czy nam się chce...."
nie rozumiem tego...

AHA
DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZYNIA Z OKAZJI ROCZNICY:tak:
JETEŚCIE BOSKIE:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry