reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a mnie rozlozylo na cacy!!!!!!!!
38 stopni goraczki (mozna karmic piersia przy goraczce???)
leje sie z nosa
kaszel
bol gardla
bol miesni i kosci
dreszcze

zajefajnie :wściekła/y::no:
dzisiaj spie w salonie co by ograniczyc moje kontakty z Plumkiem :-(
malego ustpial dzisiaj tatus upsi - ciezko bylo!!!!!!!

Nonek pokaz nam sie tu!!!!!!
Atol gratulacje!
Sugar no to bomba! trzymam kciuki za palmy! zdawaj relacje! super juz 6 dzidzius - gratulujemy!

kuzwa no zapomnialam co chcialam napisac jeszcze, chyba naprawde zaczne notowac :confused2:

Kicia wspolczuje. Mysle, ze mozna karmic przy goraczce.
Ja wykanczam pudelko do decu, ktore obiecalam sasiadce na urodziny corki. Cholerka zapomnialam na smierc i teraz musze siedziec. Nie chce mi sie jak cholera.
Zaraz znow bede sie bawic lakierem, dopoki Majerana spi.

o juz sobie przypomnialam!!
zmieniacie juz foteliki??
my bylismy w sobote po wozek i chcielismy kupic fotelik ale koles z obslugi powiedzial ze dziecko do okolo roku czasu musi jezdzic tylem do kierunku jazdy ze wzgledow bezpieczenstwa!!!!!!

to jak to wkoncu jest :rolleyes: ??????????????

Ja na razie sie rozgladam. Bede kupowac gdzies za okolo 2-3 m-ce. Nie trzeba czekac do roku, ale tak aby dziecko siedzialo pewnie juz. Z tego co pamietam po Julce. Jak miala 10 m-cy jezdzila w normalnym. W bujaku sie juz zupelnie nie miescila wtedy.

reklama
no wlasnie kicia probowalam to juz 2 razy napisac ale mnie wy jebalo, mo chcielismy kupic kolo 8 miecha w zimowych ciuchach troche ciasnawo bylo, ale nie tragedia, nam koles to samo powiedzial , kupowac w ostatecznosci, bo nie dosc ze dziecko jeszcze nie jest tak na 100% przyzwyczajone do siedzenia to wlasnie ten kierunek jazdy, to jest najbezpieczniejsze , w ogole w Szwecji chyba jest taki przepis ze foteliki montowane tylem, gdzies cos takiego czytalam, no ale u nas nie uswiadczysz takze pingwinku nic tylko sie cieszyc ze mercunia taka drobna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry