reklama

mamusie grudniowe:)

ha, to we wrzesniu odwiedze Monte bo bede dwa tygodnie w Gdyni, zreszta Gdynia to moje drugie misato, mam tam rodzine i od urodzenia prawie cale wakcje tam, a w Redlowie w szpitalu pracuje moja sistra cioteczna :)( w laboratorium wiec nic z dzidziusiami ale zawsze)

Nieistotna nie martw sie ja tez mialam paranoje ze dziecko za male ze cos nie tak, faktem jest ze Hania urodzila sie 2300 w 38 tygodniu, wiec wczesniakiem nie byla, ale do tej pory nikt nie jest w stanie powiedziec dlaczego byla taka malutka ( podobno przy cukrzycy dzeci sa duze, a ty piszesz ze male tez moga byc????), mialam z nia troszke problemow na poczatku (miedzy innymi z tym karmieneim) ale teraz zuch dziewczyna

reklama
W jej zdolnosci brojenia nie wątpimy ale to nie zmienia fakt ze jest śliczna.. i wloski ma boskie :)

Wyczytalam na stronie diabetykow ze maluszek moze byc mniejszy niz normalnie przy cukrzycyc, chociaz czesciej zdarza sie ze jest wrecz bardzoo duzy..
Ja jestem mala, tatus tez wiec chyba dziecko wdalo sie w nas :)

u nas jest tak, ja jestem mala, tatus jest duzy, a widac coreczka we mnie poszla i drobne dziewcze :laugh:

kazde dziecko jest inne i tak jak luckymama napisala rosnie swoim tempem

o rany, juz sie nie moge doczekac tego mojego USG a to dopiero 28 ::), no nic cierpliwosci, cierpliwosci

reklama
..aenye pisze:
jsorbek - bo jestem zapisana do dzialu zamknietego staraczek i stad ten podpis :) ale jak na niego patrze, to on jest dla mnie zgodny z prawda - caly czas sie staram, by maluszek zdrowo przyszedl na swiat... a potem, by zdrowo rosl :)

co racja to racja ;D ;D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry