reklama

mamusie grudniowe:)

No no no ale tutaj ruch był dzisiaj :D

atol jaką masz śliczną córunie to się napatrzeć nie moge no piękna dziewczynka :D

Nie martwcie się dziewczyny wynikami z usg u mnie wychodzi, że dzidziuś większy o ok. 2 tyg niż powinien być ale czytałam gdzieś, że pierwsze usg jest najtrafniejsze a ze w następnych duze odchyły zarówno w jedną jak i w drugą stronę mogą być. Także głowa do góry :)

Ja jutro dzwonie znowu do tej Matki Polki mam nadzieje, że mi nie przełożą poraz kolejny tego usg >:(

Miłka czekam z niecierpliwością na twój wynik :) TO jutro prawda ???

reklama
Miłka wiem, że nie możesz już wytrzymać :) ale tyle wytrzymałaś to teraz pomyśl, że już z góki i pogadaj z maluchem, żeby się pupą czasem nie wypioł :P

Nieistotna ja tam byłam u wielu ginów i żaden mnie nie przegonił :) to jest ich praca, żeby cię zbadali i za to im płącą a nie za to żeby kogoś wyrzucać :) będzie dobrze :) Życzę żebyś nie trafiła na żadnego konowała znowu :)

reklama
Ja zamierzam w razie potrzeby lazic po calym miescie, po wszystkich ginach
jeden nie wykryl ciazy, gdyby ja wykryl to nie bralabym konskich antybiotykow, drugi wmawial ze poronie bo mam mala macice, trzeci mnie olewa.. jeden mowil ze mam lozysko na przedniej scianie, a drugi ze na tylniej.. czyli cud, moje lozysko wedruje hhee
mam nadzieje ze ten bedzie normalny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry