reklama

mamusie grudniowe:)

No wiesz, Agaton, kazali mi się tłumaczyć.. - właśnie to robię.:-(

Właśnie mówią w tv o trąbie powietrznej na Pojezierzu. Mam kilka jej filmików. Mogłam pojechać do lokalnej tv i jeszcze zarobić ;-);-)

aha - najlepszego dla Milaka.

reklama
Przede wszystkm - nie pisałam żadnego kwasu,
NIE CZUJĘ SIĘ WINNA!!!!
A kasowałam po kolei moje posty bo nie mam pojęcia czym i kogo urażę - tak jak pisałam - przekleństwami, ich brakiem, złośliwościami, ich brakiem, błędami, ich brakiem czy sypaniem cukrem pudrem.
Paranoja.
I dotyczy to KAŻDEJ z nas - nawet tych które uważają się za święte.

ditka tylko dla osoby ktora nie czytala twoich postow oryginalnych cala sytuacja jest bardzo kwasowa
najpierw sobie cos piszecie wnioskujac po niektowych odpowiedziach bardzo smiesznego po czym sa posty roni ktora wyraznie jest zniesmaczona...
glupie nie jestesmy i co sie dzieje mozna sie domyslic
i jak dla mnie to jest kwas, szczegolnie ze nastapila cenzura:dry:
a wiadomo ze razi nadmierne przeklinanie, nadmierne lukrowanie itp nic w umiarze nie jest zle.
nie widze tez zeby ktos robil z siebie swietego natomiast mnostwo jest osob pozujacych na ofiary...
dla mnie to jest niemile:-(

coby zmienic temat

witam z wiczorka

Milenko sto lat

my bylismy dzis caly dzien u moich rodzicow, niestety nie udalo sie nam pojsc do kina ani nic ponad pojechania do Tesco po zakupy

moja mama niezbyt dobrze sie czuje juz tak od ponad pol roku, wiec nie daje rady zajmowac sie dwojka:no:

ale i tak bylo bardzo fajnie, pod blokiem u nich jest fajny plac zabaw tylko dla mieszkancow tego bloku (wiec nigdy nie ma tlumow), maja duzy balkon i wozek mozna wystawic i Hania bardzo lubi tam jezdzic

ale mam taka ochote pojsc do kina.....

Oj kasu - a myślcie sobie co chcecie .
Ja sie czuje ok.
Nikomu krzywdy nie zrobiłam.
A jeśli ktoś się czuje urażony czy - to jego problem. Tym razem przepraszać nie zamierzam bo nie mam za co.
Tyle na te **** ny temat. Bez przeprosin za **** ny.

My też dzisiaj trochę w plenerze byliśmy
i oczywiście we wszystkich sklepach przeceny
promocja to nowa religia;-) /chyba tym nikogo nie urażę/
zakupiłam 3 bluzeczki w New Yorkerze po 19 zł przecena z 59
no i zakupiliśmy deskę do kibelka, bo "stara" się roz.... waliła
fajnie bylo:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry