reklama

mamusie grudniowe:)

sa_raa dzięki, pocieszyłaś mnie trochę. Czytam na forum ginekologicznym co i jak i trochę się uspokajam,

Nieistotna - wypoczywaj i trzymaj się. Przy poprzedniej ciąży w 26 tygodniu miałam rozwarcie na palec, skurcze i bezwzględny nakaz leżenia. Leżałam kiedy mogłam, bo ja w jednym miejscu nie usiedzę. Donosiłam do 42 tgodnia. Będziie dobrze.

reklama
witam dziewczyny

ja po USG i... jak ktos ma forme na dziewczynke to nie zrobi chlopca :), kolejna dziewczynka ;D na 90%

tradycyjnie malutka, termin porodu z pomiarow na 10 stycznia, wazy okolo 400g i zdrowa jak kon ;D

polozenie glowka w dol, lozysko wysoko bez ryzyka przodowania, I stopien wszystko perfecto

no to bede mamusia dwoch coreczek :laugh:

na razie wersja Helena, ale do negocjacji, jeszcze nie jestesmy zdecydowani na 100%, bedziemy myslec

Hanutek to jeszcze bazy nie jarzy ze bedzie miec rodzenstwo, wiec nie wiem czy wolalaby siostre czy brata, ale dzieci moic kolezanek, obie dziewczynki i obie bardzo chca miec siostrzyczki wiec zakladam ze Hania bedzie zadowlona :)

Halinka Helenka czy to taka różnica :P No u mnie w rodzinie też dziewczynki zawsze przy siostrzyczkach obstawały :D Ale coś widze, że mamusia chyba syneczka chciała ??? Jak tak to zawsze jest nadzieje bo czasem z tych dziewczynek chłopczyki się robią :D A jak nie to przepraszam :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry