reklama

mamusie grudniowe:)

Przyzwyczaisz się napewno :D A jak będzie taka słodziutka jak Hanutek to tylko pozazdrościć :D NO i oczywiście, że najważniejsze, że jest zdrowiutka :D A ja się ciesze razem z Wami :D

reklama
luckymama, biedactwo... musialas sie niezle pztrestraszyc... ja tez mam wg jednego gina OGROMNE, a wg szpitalnego POTWORNE polipy >:( i mam uwazac na seks i w ogole, bo i bez seksu moze peknac albo co. ale nie panikowac, tylko jak nie bedzie szybko mijalo krwawienie, pedzic do szpitala.
polipy sie usuwa po ciazy, teraz nic z tym nie zrobisz. najgorsze, ze mi wyszedl jeden gdzies w polowie 4 mies, a teraz mam ich wiele, wiec rosna w masakrycznym tempie. wymyslilam sposob na seks - dluga gra wstepna i szybciutki numerek ;-) zeby nie podrazniac :) bo nie chce sobie odmawiac, a co ;-)

Ja tam podobno mam małą nadrzerke ale po ciąży sama może zniknąć a więc nic nie robią :D
..aenye niezły ten sposób :D

Jutro w gazecie Wyborczej bodajrze piszą o wszystkich możliwych pieniążkach które się po urodzeniu dzidzi należą :D

Dzięki ..aenye za pocieszonko i zrozumienie, Twój "sposób" już u nas działa od początku ciąży i dlatego jest fajniej ;) :laugh: Mój lekarz powiedział mi że jeżeli polip będzie rósł, to pomimo ciąży tzreba będzie go usunąć = ukręcić :P. Ponoć trochę boli, ale dostanę leki przeciwbólowe. Jednak wiem (taka była pierwsza opcja), że polipa usuwa się po ciąży po porodzie, ale rośnięcie jest bardziej niebezpieczne. Więc teraz czekam do 13.09, żeby zobaczyć czy go usunie czy nie. Wolałabym później :(
Sa_raa tak tak wyborcza na śniadanie ;) :D, muszę kupić koniecznie.

Dita, Atol - gratuluję cudnych córeczek!! :) Siostrzyczki są super, zawsze chciałam mieć (a tu mi dorobili dwóch braciszków młodszych hihi) więc i Hanutek będzie szczęśliwa na pewno! :)

Atol, właśnie sobie uśwaidomiłam,że obie będziemy mamami dwóch córeczek. No cóż, ja też miałam cichą nadzieję, że będie parka, ale najważniejsze,zeby dzidzia była zdrowa. A zresztą córcie będą siostrzyczkami, a więź między siostrami jest bardzo silna. U nas Alunia szaleje z radości, a mąż śmieje się,ze za dwa lata kolejna próba :D

reklama
No dziewczyny z Wami to jeszcze Kate_lest jest bo ona też drugą córunie będzie miała :D

A o wyborczej wiem z reklamy :P

..aenye zdecydowanie nie tylko główka :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry