Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehe ;-) ja tez sie zgadzam jakby co ;-) i moj Filip tez sie zgadza. Nieistotna, twoj chyba takze ;-)
no, nieistotna, pewnie komary ot cie tna jak najete, skoro masz tak slodka krew, co? ;-) u mnie po obfitym sniadanku, leciutkiej kawce i 50 g glukozy taki wynik.
co do testu, moj gin mowi, ze trzeba go zrobic PO 24tc, wiec poczekalabym na miejscu mam, ktore dopiero 24tc zaczynaja
Sa_raa, lista jest super! Od razu widać przewagę chłopaków hihi
A z glukozą to jest tak, że im dzidzia większa tym większa szansa na "obciążenie" ciebie cukrzycą (narządy zaczynają nie wyrabiać), stąd robi się dopiero w drugiej połowie ciąży, bo w pierwszej praktycznie taka ciążowa cukrzyca nie występuje. Chyba dlatego lekarze wolą później, że wynik jest bardziej jednoznaczny (wtedy już coraz rzadziej wychodzi na granicy normy, tylko albo masz, albo nie). A ja we wtorek wizyta, no i pewnie skierowanie na glukozę.
Hej sa_raa chyba jeszcze mnie tam brakuje.Jestem nowa-goraco witam wszystkie grudniówki.W moim brzuszku jest Mikuś.Planowane witanie świata-12 grudzień
ja tylko na chwile, moze jeszcze uda mi sie troche poczytac ale z pisaniem to juz nie wiem, szykuje sie dowyjazdu, nie bedzie nas dwa tygodnie, a jutro jeszcze slub i wesele znajomych, mam nadzieje ze pogoda sie poprawi i bedzie cieplutko