reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja tez się martwie ale co poradzimy ?? nie ma żadnego kontaktu :9 a najbardziej martwiące jest to, że znikneła zaraz w ten dzień co usg genetyczne miała :( A wyjazdu z tego co wiem nie miała zaplanowanego.
A nie wiecie co z nonkiem ??? Przeniosła się do listopadówke na dobre czy jak ???

nie chce nic mowic, ale ja tez sie martwie o milke... tak nagle zniknela, a przeciez caly czas byla aktywna... moze musi duzo lezec po prostu...???

nonek.. no ona na wakacje jechala... ale powinna byla juz dawno wrocic!

no a czarna ma remont jakis... cholercia... warto chyba powymieniac sie nr tel... co wy na to? na privie? jednej osobie podalybysmy nasze nr tel i ona, je zebrawszy do kupy, rozeslalaby wszystkim zainteresowanym?

pewnie taka lista przyda sie juz przy rozdwojeniach i tak... :)

..aenye popieram pomysł z numerami telefonów :) tylko kto się ma tym zająć ???
Czarna to chyba nowy dom buduje tyle jej już tu nie ma :P
A Miłka ma meila ukrytego a więc nawet napisać do niej nie ma jak :(
Nonakowi może się na wakacjach spodobało :P

No tak takie zamartwianie sie jest calkiem zrozumiale.Ja tez miesiac temu zniknelam po badaniu u gina...nie chce straszyc,ale to bylo tydzien w szpitalu.Mam nadzieje,ze z *Miłką* nie bedzie az tak kiepsko.Ja rowniez jestem z tych mam,ktore juz do konca ciazy musza lezec niestety :-[

Asia to dbaj o siebie żebys i tam bez wieści nie znikneła :)

..aenye a tak swoją drogą to jak przygotowania do Ślubu ??? Jak suknia ??? Jak samopoczucie ???

reklama
Asia znam ten ból, ja musialam jeżeć ponad dwa miesiace zeby ciazy nie stracic bo mialam problemy z lozyskiem... teraz malo co moge robic. Fakt juz nie musze ciagle lezec, ale chodzic tez nie za bardzo...

A z numerami fonow to dobry pomysl, zeby nikt sie nie martwil :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry