Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sa_raa naprawde super lista! :laugh:
Nowe 3 grudniówki w ciągu jednego dnia? Aż miło ;D wszystkie witam ;D
A tak serio to martwie sie o Miłkę, Trzeba ją znaleźć!
Ja tez się martwie ale co poradzimy ?? nie ma żadnego kontaktu :9 a najbardziej martwiące jest to, że znikneła zaraz w ten dzień co usg genetyczne miała A wyjazdu z tego co wiem nie miała zaplanowanego.
A nie wiecie co z nonkiem ??? Przeniosła się do listopadówke na dobre czy jak ???
nie chce nic mowic, ale ja tez sie martwie o milke... tak nagle zniknela, a przeciez caly czas byla aktywna... moze musi duzo lezec po prostu...???
nonek.. no ona na wakacje jechala... ale powinna byla juz dawno wrocic!
no a czarna ma remont jakis... cholercia... warto chyba powymieniac sie nr tel... co wy na to? na privie? jednej osobie podalybysmy nasze nr tel i ona, je zebrawszy do kupy, rozeslalaby wszystkim zainteresowanym?
pewnie taka lista przyda sie juz przy rozdwojeniach i tak...
..aenye popieram pomysł z numerami telefonów tylko kto się ma tym zająć ???
Czarna to chyba nowy dom buduje tyle jej już tu nie ma
A Miłka ma meila ukrytego a więc nawet napisać do niej nie ma jak
Nonakowi może się na wakacjach spodobało
No tak takie zamartwianie sie jest calkiem zrozumiale.Ja tez miesiac temu zniknelam po badaniu u gina...nie chce straszyc,ale to bylo tydzien w szpitalu.Mam nadzieje,ze z *Miłką* nie bedzie az tak kiepsko.Ja rowniez jestem z tych mam,ktore juz do konca ciazy musza lezec niestety :-[
Asia znam ten ból, ja musialam jeżeć ponad dwa miesiace zeby ciazy nie stracic bo mialam problemy z lozyskiem... teraz malo co moge robic. Fakt juz nie musze ciagle lezec, ale chodzic tez nie za bardzo...
A z numerami fonow to dobry pomysl, zeby nikt sie nie martwil