reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sa_raa, trzymamy!. Nie martw się, to na pewno chwilowe, pewnie będziesz musiała trochę bardziej odpoczywać. Odezwij się jak tylko wrócisz. Całuski!

Kasia_z.. to fajową tą pracę masz...:)

sa_raa - trzymam kciuki :) na pewno wszystko dobrze!

a co z dziewczynami, ktore sa na studiach? jak planujecie to rozegrac? (mowie o studentkach dziennych - jest tu jakas? ;) ) ja nie chce brac dziekanki.. do konca listopada chce sie doczlapywac, a potem zobaczymy... dwa-trzy miesiace chce z maluchem w domu siedziec... nie wiem. macie jakis pomysl? lepszy IOS czy ITS? hheh..

Hej babeczki :)
lista super.. juz zajarzylam co pomylilam hehe

ja wlasnie dzis wybieram sie na wesele siostry, ale bez tancow, hulanek itp :)

Odwiedze Was po weekendzie

Caluje i sciskam

Sa_raa kobito jak tam??? Dziś czytam że z Tobą coś nie tak! A wczoraj wieczorem jeszcze nic nie wyczytałam!!! Martwię się! Daj proszę znać co z Tobą? I co powiedzieli lekarze? Odpoczywaj i bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki za Was :) :)

Nieistotna baw sie jak najlepiej! ;) ;D

mozemy sie tez wymienic numerami gg? oczywiscie tylko prywatnych wiadomosciach, nie na forum ;)

sa_raa i co tam? jak sie czujesz?

Nieistotna jakies fotki poprosimy z imprezy :) udanej zabawy!

..Aenye, a pytałaś babek z dziekanatu? Może coś doradzą, jak najlepiej u was to zrobić. Dziekanka też jest ok, bo potem jak wrócisz to i tak możesz wziąć ITS i zaliczyć od razu wszystkie zaległości. Ogólnie ITS ITSem, a wszystko przeważnie zależy od dobrej woli wykładowców, czasem i bez ITSu spokojnie się da zaliczyć. Najlepiej rozpytać jak to wygląda u ciebie na wydziale konkretnie.

Dita, dzieki :)

Nieistotna, baw się dobrze :)

Oj kobitki rzeczywiscie macie dosc lagodne prace.Ja ze swojej ostatniej musialam ze  zrezygnowac juz na miesiac przed zajsciem w ciaze,bo byla dosc ciezka i raczej dla ludzi z powolaniem do tego wlasnie zawodu.Nikogo nie mozna tam oszukac a juz napewno nie siebie,ze da sie rade.
Cale szczescie zadne bole nie zabraly nam forumoiczki.sa_raa ja rowniez cierpialam i lazilam do gina,ale na szczescie wszystko jest oki.Tobie tez zycze duzo zdrowka i trzymam kciuki

reklama
heh, kasia_z, dokladnie, wszystko zalezy od dobrej woli wykladowcow... nie wiem, naprawde, jak to zrobic! a ITS to jest taki, ze moge nie chodzic i zaliczac jakos inaczej wszystkie zajecia? (w ogole nie rozumiem roznicy miedzy itsem, a iosem..) nie, zebym miala w ogole zrezygnowac, ale nie wiem, jak to bedzie z Fifkiem. moze byc roznie. a moze nie bede chciala sie z nim rozstac?

najgorsze, ze ja jestem baudzo ambitna i z takiej strony dalam sie poznac. jak mnie zobacza w pazdzierniku, to bedzie straszny szok :) raczej chyba "niesmacznie" zareaguja... tego sie boje... ze uznaja, ze taka zdolna, a sobie zycie zmarnowala i przyszlosc ;/ idiotyczne, wiem, ale takie mysli mi przychodza do glowy :/ tzn. ja tak nie mysle, ale mysle, ze oni tak pomysla ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry