reklama

mamusie grudniowe:)

witajcie!

miłka pisz pisz co u was:-)
aenye bierz się mała bierz! dasz rade na pewno!!

a ja zadowolniona jestem bo mojemu bąbelkowi w końcu wyrżnęły się górne jedyneczki! obydwa ząbki naraz!:-):rofl2::-D teraz już będą rosły.. a Filuś niedługo bedzie wyglądał jak króliczek hihi:happy2:
Dziś mam troche biegania.. muszę pochodzić z faktórami do klientów i iść umówić się do salonu urody na makijaż ślubny:-) ależ sie sięczę!

miłego dnia laski!
pozdrowionka for all;-)

reklama
A u mnie tez nie fajnie bo skończyłam ale brakuje mi jednego wpisu bo mi babsko egzamin zgubilo no i praca do napisania i tak dwa lata sie juz bujam :-D:-D:-D ale w poniedziałek ide bo kiedys trzeba to zalatwic a kasy szkoda co wydałam :szok:

Gratuluje Fifkowi zębów:tak:

aenye - do szkoły marsz!!!:-p

Hello, politolożki:-D Pamiętam, że jak studiowałam Marketing, to wlaśnie połowa Polski studiowała Marketing, a druga połowa Politologię:-D

Hej wszystkim:-)
..aenye jazda do szkoły:-):-) 3mam kciuki za zdanie wszystkiego:tak::tak:
co do nie przespanych nocek u Nas to samo darcie japy na całego:wściekła/y::wściekła/y:
i nie wiadomo o co:confused::confused: Dawid ma takie zgrubienie na dolnym dziąśle ale nie wiem czy będzie ząbek czy nie :baffled: lepiej żeby był-bo się wykończe:-(
w wózku mu nie pasuję i na rowerku też nie:wściekła/y::wściekła/y: i cały czas na rączkach trzeba go nosić :crazy: albo chce chodzidz:-p

kasu fajnie że spotkałaś się z Kate:-D
Kinga gratuluję ząbków:-D:-D

Zaległe Sto lat dla solenizantki;-):tak::-)

Wczoraj byłam u dentysty;-)-wkońcu się odważyłam:happy2:

(stwierdziłam że skoro urodziłam dziecko i to i zeby wyleczę-
głupie nastawienie ale pomogło:-p)

nie byłam dobre 10 lat i mam uraz do dent:no:- za tydzień kolejna wizyta:szok:;-)

Witam po przerwie:-)

Łoj źle było bardzo. Chłopaki były strasznie chore, Lil z wirusówki rzygadełki czy żygadełki wpadł w zapalenie oskrzeli, a Mini gorączka po 40 stopni, katar:sick:
Ja zapalenie zatok i potworny ból.

Wróciłam do domu po remoncie; w sumie zmieniliśmy ogrzewanie i kasa sie skończyła:baffled:. Mam jeszcze do końca wyłożoną kuchnię płytami regipsowymi i gumowego lełona póki co na podłodze (kafle kupione do łazienki i kuchni leżą z klejami na podłodze w korytarzu). Wszędzie pełno pyłu remontowego po szlifowaniu ścian:wściekła/y: i ogólnie tak zostanie do listopada, bo T wyjeżdża:crazy::-(

Anita i Ania wielkie dla Was buziaki za całościowe wspieranie:happy2::wink:
I wielkie dzięki za pamięć Kicia, Kasuelf, Agaton, Dita:-)

Marwaku kochany wujku rękawiczkowy witaj w domu;-):happy2:

Wszystkim małym i dużym solenizantom i jubilatom wszystkiego najlepszego, zdrówka przede wszystkim:happy:

A i jeszcze wielkie gratulacje Kate siostrze za prześlicznego Piotrusia:tak::-)

reklama
o - czarna - a ja dziś idę do dentysty na wymianę jakiejśtam starej polomby:tak:
wiem, jak ciężko się zdecydować, ale jak jz sie zdecydowałaś, to teraz już pójdzie z górki:tak: i nie taki dentysta straszny, od kiedy normą są znieczulenia;-):tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry