reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nonku dzieki za zaproszenie:-D kate tez mnie zapraszala:-D wiec kiedys z tych zaproszen bede musiala skorzystac:tak::happy2:
Ditka czy sie udalo to jeszcze Kate musi stwierdzic:zawstydzona/y: Ja w kazdym badz razie jestem happy:-D
Jak bede mieszkala sama [w moim wymarzonym domku nad morzem] to tez wszystkie zaprosze;-)

Az mam wyrzuty sumienia ze Was zaniedbuje i stesknilam sie za wieczorami na BB.
Ciagle mam cos do zalatwienia i na wszystko brakuje czasu.

Napewno przegapilam jakies wazne wydarzenia wiec
dla wszystkich dzidzioli STO LAT

Marika raczkuj na calego. Pelzala ze dwa dni i stanela na czterech. Wspina sie na wszystko i stoi.Chodzimy na zajecia z dzidziolami ale tam jest bardziej niesmiala. Dzis rozkrecila sie jak trzeba bylo wychodzic.

Kasu fajnie ze sie spotkalyscie z Kate. Mam nadzieje ze nam tez uda sie zlapac.

bosh... Brunek znowu spal ze mna:eek: do tego plakal nad ranem przez sen bidulek...
dzis pogoda do bani, centralnie polski listopad:sick: czuje sie jak zombie kawe pije i mam ochote sobie wetknac zapalki do oczu. i baterie do du py

Sugar kochana daj znac kiedy masz czas i ochote to cie nawiedze;-)
Maju mam nadzieje ze sie wam uda zobaczyc z Kate, my sie spotkamy w Istebnej:tak:

do WAKACJI zostalo 8 dni:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy2::happy2::happy2:

halo melduję się :happy2:

dzieki za przelewy w pon wysyłam zaliczkę :tak:

dziś wieczorem nadrobię zaległości a z dobrych wieści:

WRESZCIE ZACZEŁAM CHUDNĄĆ :happy2::happy2::happy2:

buziaki i miłego dnia kobitki :tak:

hej dziatki i ich mamy ;-)

u nas nocka znowu jakby niezla, znaczy - pobudki co 2h regular, ale bez rykow i latwo sie dalo uspokoic i uspic gamonia. teraz sie nie szczypie i jak sie tylko obudzi i plakusia, to smaruje zelem i jakos idzie spac zaraz.
git.
zaskoczylo mnie, ile w nocy zjadl! nie dosc, ze po raz pierwszy od tygodni zjadl normalnie kolacje (zazwyczaj herbatka) - 180ml z kaszka (oczywiscie nie chcial, ale wzielam go sposobem - wsadzilam sobie do dzioba, ze niby mniam mniam, takie pyszne mleczko i od razu zassal, a nie wierzylam ;-) ), to potem o 1 150ml mleka i o 5 tez 150ml. i za kazdym razem zjadal DO KONCA, bez wypluwania butli, bez marudzenia, bez zostawiania 50ml, jak mial w zwyczaju! zjadlby i wiecej! dzis musze 200 porobic! szok.
i jak ja mam mu nie dac zryc w nocy??? jak on ewidentnie glodny?
a prochnica???

ale od 5 juz z nami spal, nie chcial u siebie. ale na 2h jeszcze sie zgodze, byle nie na cala noc.

jade dzis na uniwerek. laski, blagam o doping. zaczela sie sesja poprawkowa, czasu mam malo w ch.., a ochoty zero - normalnie boje sie, ryczec mi sie chce i w ogole film, ze oleje sprawe...
dzizas..
a zostala mi kupa roboty :-( nie mowiac o tym, ze za dwa tygodnie zaczyna sie robota przy festiwalu i trwa dwa tygodnie tez.. dupppppaaaaaaaaaa
jak ja mam sie wyrobic!!! 7 egzaminow!!! z czego jeden co najmniej na maksa hardcorowy i 3 prace po 10stron!!!

nie ma ktoras czegos, co mozna podciagnac pod esej z estetyki...? i recenzje wydarzenia kulturalnego..?

reklama
Aenye ja bym chyba nie dala rady tak co 2 h wstawac... nawet jak cycolilam to wstawalam co 3... c odkad je wiecej w ciagu dnia i niue jest glodny w nocy jestem mega szczesliwa... wspolczuje jednym slowem i zycze poprawy:sorry2:
w pracach ci nie pomoge bo ja to politologia
a ze ci sie nie chce to mnie nawet nie wqrzaj do roboty a nie obijac sie:angry:
z reszta zaprzepascisz to pozniej bedziesz sobie w brode pluc i stekac wiec zbierz sie do kupy i zalatw ta sprawe, z reszta madra dziewczynka jestes szybko ci pojdzie
no!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry