Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
strach sie bac co bedzie na nastepnej wizycie, moze odrazu z torba do porodu pojade? ja chce w grudniu i kropa! zobaczymy jeszcze jak bedzie chcial Jaś
ja dzisiaj rano wybrałam się na te badania obciazenia glukoza
do tego mialam miec normalna morfologię i mocz
oczywiscie sie okazalo ze to trzeba jednak swoja glukoze przyniesc( za co te cholerne skladki?!!!) no i bylo pozno bo ja tam bylam jakos o 8 30 a pobieraja do 9
wiec przesowka na jutro
dzisiaj oddalam tylko moje siki miki
a jutro najpierw mi pobiora krew na czczo potem mi dadza do picia to swinstwo a potem jeszcze raz z palucha
znowu mnie poklują na amen
ale coz
fajnie masz aenye ze u Ciebie mozna isc o kazdej godzinie
w przychodni tylko takie czarcie godziny
Roni21 ano fakt to Jaś zadecyduje kiedy mu się na świat przyjść zechce sugar u nas pierwsze co mówią dając skierowanie to, to że trzeba sobie glukoze samemu kupić Też nie wiem na co te składki wszystkie idą ??? Miłka mi się śpioch włancza dopiero koło 24 - 1 a ze wstawaniem nie jest najgorzej
ale ..aenye przechodzi samą siebie wariuje na BB do 1-2 a tu widze, że o 8 już spowrotem jest Kobietko ty sypiasz wogóle ???
Ja sypiam na raty bo pomiędzy 2 a 3 rano budzi mnie solidne "butowanie" potem wstaje o 6 (skrzywienie ze szpitala pod tytułem: dzień dobry TEEEMMPERRATURA !!!)
hehehe....znam to ja wsteje między 5 a 6 czasem 4 bo mężuś do pracki idzie a wcześniej standardowo ze 2 razu na siusiu ale pózniej zasypiam sobie jeszcze na troche i tak koło 10 sie zwlekam z łózia bo wcześniej mi sie nie chce ale jak trzeba to na chodzie moge być wiele wcześniej
No a panie pielegniarki hehehehe...To są wyluzowane babeczki Roni tak jak piszesz dla nich najlepiej jakbyć po obiedzie w kimono poszła, żeby spokój miały...
a juz niech najlepiej nic sie nie dzieje bo musialy by pupe ruszyc, a wtedy sa baaardzo zle, w szpitalu najlepiej nic sie nie odzywac bo potem wszyscy obraeni chodza hehe