reklama

mamusie grudniowe:)

Miłeczka nop to siuper, że upragniona córunia :) Nasi mężczyźni chociaż nie zostaną sami :P

Roni21 mi tez co usg zmieniają termin jak i większości z nas a dzidzia i tak wykluje się jak będzie pora :P A ja i tak zostaję w grudnióweczkach :D

reklama
ja dzisiaj rano wybrałam się na te badania obciazenia glukoza
do tego mialam miec normalna morfologię i mocz
oczywiscie sie okazalo ze to trzeba jednak swoja glukoze przyniesc( za co te cholerne skladki?!!!) no i bylo pozno bo ja tam bylam jakos o 8 30 a pobieraja do 9
wiec przesowka na jutro
dzisiaj oddalam tylko moje siki miki
a jutro najpierw mi pobiora krew na czczo potem mi dadza do picia to swinstwo a potem jeszcze raz z palucha
znowu mnie poklują na amen
ale coz

fajnie masz aenye ze u Ciebie mozna isc o kazdej godzinie
w przychodni tylko takie czarcie godziny :)

Roni21 ano fakt to Jaś zadecyduje kiedy mu się na świat przyjść zechce :D
sugar u nas pierwsze co mówią dając skierowanie to, to że trzeba sobie glukoze samemu kupić :) Też nie wiem na co te składki wszystkie idą ???
Miłka mi się śpioch włancza dopiero koło 24 - 1 a ze wstawaniem nie jest najgorzej ;)
ale ..aenye przechodzi samą siebie wariuje na BB do 1-2 a tu widze, że o 8 już spowrotem jest :P Kobietko ty sypiasz wogóle ??? :P

Ja sypiam na raty bo pomiędzy 2 a 3 rano budzi mnie solidne "butowanie" potem wstaje o 6 (skrzywienie ze szpitala pod tytułem: dzień dobry TEEEMMPERRATURA !!!)

hehehe....znam to ja wsteje między 5 a 6 czasem 4 bo mężuś do pracki idzie a wcześniej standardowo ze 2 razu na siusiu :P ale pózniej zasypiam sobie jeszcze na troche i tak koło 10 sie zwlekam z łózia bo wcześniej mi sie nie chce :P ale jak trzeba to na chodzie moge być wiele wcześniej ;)

No a panie pielegniarki hehehehe...To są wyluzowane babeczki :P Roni tak jak piszesz dla nich najlepiej jakbyć po obiedzie w kimono poszła, żeby spokój miały...

a juz niech najlepiej nic sie nie dzieje bo musialy by pupe ruszyc, a wtedy sa baaardzo zle, w szpitalu najlepiej nic sie nie odzywac bo potem wszyscy obraeni chodza hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry