reklama

mamusie grudniowe:)

Milka dobrze ze wrocilas....strasznie sie zmartwilam tym wypadkiem, ale najwazniejsze ze dzidzia jest cala i zdrowa. Mam nadzieje ze czujesz sie dobrze mimo tego szkla i w ogole....musisz na siebie uwazac. I napisz nam czy masz synka czy corke, bo juz prawie wszystkie wiemy:))) Ja jeszcze nie ale do jutra sie to wyjasni bo w koncu ide na USG.

Jak tak czytam te Wasze wpisy to dochodze do wniosku, ze ta moja ciaza jest bardzo malo skaplikowana....nie musze brac zadnych lekow, zadnych nosp ani innych, tylko witaminki ale to raczej profilaktycznie, nie mam zadnych skurczy iw ogole...troche Wam wspolczuje tych wszystkich problemow, ale wierze ze dobrniemy razem do grudnia:)))

Jutro mam spotkanie i prezentacje u Klienta a potem jade na USG i w koncu dowiem sie kto mieszka w moim brzuchu.

Pozdrawiam wszystkie mamy.

reklama
mary-jane - na pewno jakis wspanialy maly czlowiek!!! i na dodatek bezkonfliktowy ;-) nie daje mamie popalic ;-)

Dita - jeny, to naprawde porazka... zeruja na spokoju ciezarowek :( koszmar! zamiast uspokoic, klada na oddzial. beka!

MJ z tego wszystkiego to ja już się nie moge doczekać kto to tam mieszka u CIebie pod serduszkiem i jutro będę strasznie czekać na wieści :D

Do kompletu brakujesz tylko Ty, Miłka i Czarna no i Wiola :D i nam się ładnie lista zakoloruje :D

ha!!!!!! to ja jestem pierwsza do gratulacji!!!!!!!! slicznie, slicznie :) :) :) czyzby same corcie zostaly??? hej, fiutki, do gory, zeby was bylo dobrze widac! ;D ;D ;D

Mi wszyscy mówili, że będzie córa niby wiecie brzuch na to wskazywał i takie tam gusła ;) ale cholernie się ciesze bo chciałam córkę jako pierwszą, później może być synek ;D

MIłka gratulacje córci! I ciesze sie, ze juz jestes z nami, bo wszystkie sie martwilysmy!!! a mi termin pzresunal sie na koniec listopada!!! a lekarz stwierdzil ze i w polowie moge urodzic bo Jas duzy jest :) kurcze nie mozna tak raz a pozadnie powiedziec kiedy ? ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry