reklama

mamusie grudniowe:)

lo matko
prezenty...
moze np jakis fajny gadzet wittchen ( skorzane portfele, notesy, kalendarze etc)
kupilam mojemu tacie pod choinke z moja siostra etui na okulary i kalendarz
bardzo fajne i zawsze ladnie pakowane

reklama
e tam wielgasne
75 m
ja jestem wychowane dziecko na wsi, u moich rodzicow jest prawie 400 metrow, chociaz wczesniej mieszkalismy w bloku jak kazda porzadna polska rodzina hehehe

pies rasy bigel a propos pana prezesa

Ja byłam u sugar, hehe
Uoj, jak na Wawę to mieszkanie naprawdę ogromniaste:tak:

Co prawda Bychawa to nie centrum Wawy tylko zadupie pod zadupiastym lubliniem, hehe ale parę pomysłów przechwyciłam :cool2:

Mam tylko nadzieję,ze nasza sugar jak nas kiedyś nawiedzi to zla za małpiarstwo nie będzie...;-)

YEEEESSSSS 2:1 :cool2:

hehe, Dita :-D
tez widzialam powerball, ale jeszcze nie oszalalam. taki sam gadzet jak tez za 60zl, a tylko to, ze z metalu czyni go tak pozadliwie drogim. smiechu warte. gadalam z chlopakiem, co sie tym bawi i mowi, ze najlepsze te najprostsze.

sugar - skorzane bajerki odpadaja, obsypujemy go tym co roku. grrr. ostatnio psul sie mu portfel, to sobie kupil kuzwa bez okazji na arubie :wściekła/y: jakby nie mogl poczekac, kuzwa!!!
moze takie fajne oryginalne etui na okulary.. ale w sumie ma jakies fajne z tego, co widzialam..

szaliki, czapki i tego typu gadzety tez odpadaja. nie nosi.
pali cygara, wiec obkupiony w cygarowe akcesoria takze.

no typ, co ma wszystko. nic, tylko sie zalamac. brrr

wymyslilam moze jakis zajebisty pasek, z bossa czy czegos.. skorzany i prosty (bo ma jakies takie wydziwiane te paski w sumie). normalnie na codzien. ktos wie, czy kaletnik moglby na nim po wewnetrznej stronie cos 'wygrawerowac'???

e tam
husky to baaaaardzo inteligentna i cwana rasa
nie "wykonuja rozkazow ", jak cos jest wg nich zle to nie przekonasz ze jest dobre etc
niestety ludziom sie wydaje ze one sa glupie i nie do wychowania
albo mialam stycznosc z haslem ze pies tej rasy byl autystyczny
to nie jest ani labrador ani wilczur zeby wychowywaly sie ot tak ( sama mam jeszcze labradorke)
trzeba poswiecic im duuuzo czasu, cierpliwosci i dyscypliny
moj pies mimo iz jest mega indywidualisttka jest najmadrzejsza na swiecie
i kocham ja nad zycie :-p

pewnie moglby
a moze jak on taki podróznik to jakis fajny gadzet podrozniczy
proponuje wybrac sie do jakiegos dobrego sklepu turystycznego typu north pole etc i tam poszukac
a moze jakas dobra ksiazka? album or sth
polecam ksiegarnie humalibra.pl
mam kilka albomow foto stamdat

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry