reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No hej,

dzięki za informacje... narazie to zostawię... może później się tym zajmę... generalnie to przyczyna-skutek jest w tym, że gdyby tato normalnie leżał w szpitalu, to prawdopodobnie by żył /nie łaziłby po ulicy, po prostu/. Tu nie chodzi o odszkodowanie, tylko o to, żeby "mieli pozamiatane", za takie traktowanie ludzi... płacimy składki i nawet do szpitala nie chcą nas normalnie przyjąć - ale kasę biorą jak za normalnego pacjenta...

Dziś byłam w ZUS w Wałbrzychu i jak wracałam, to stałam w korku ponad godzinę... jechali kolarze z Tour de Pologne... i oczywiście w naszym wspaniałym kraju nikt nie umieścił żadnej informacji o tym, że droga jest zamknięta... gdybym wiedziała, to zjechałabym z trasy i pojechała inną... no ale po co informować obywateli... ale wkur....ni byli kierowcy TIR-ów i innych podobnych samochodów... spóźnieni z rozładunkiem o ok. 2 godzin... straszne...

Kasiu_z - dzięki... to wiedziałam ;) ale dzięki za troskę i życzenia dla Asi...

dziś kupiliśmy w końcu kafelki do kuchni... był ten kolor... ale będę mieć syf!

hehehe...no to u Nas normalne ;) To już chyba kwestia przyzwyczajenia, że jest jeden wielki syf i burdel w każdej dziedzinie, życia państwowego chyba....

Ja to bym powiedziała, że jak tak dalej pójdzie to wnuki jeszcze się mogą nie załapać ;) Ale bądźmy pełne nadzieji, że może jednak się coś zmieni :)

kate_less to będziemy mieć syf razem  ;D bo ja od poniedziałku robię przedpokój i sypialnie, już nie mogę się doczekać mycia podłóg po gładziach miodzio  :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry