reklama

mamusie grudniowe:)

to ty idź się szybko zapisz na ten zabieg, bo święta wkrótce;-)

i pamiętaj że teraz nie musisz siedzieć w szpitalu - najwyżej wyjdziesz na własne życzenie dzień po operacji;-)

reklama
Ditka, teraz na szczęście się zmieniło, po laparoskopii wychodzisz po 3 dniach, po zwykłej operacji po 5 dniach. Gorzej kiedy po przyjęciu do szpitala ten zabieg robią ... tu przeważnie schody - ale ja zrobiłam awanturę i nast. dnia mi zrobili. A jacy obrażeni byli że zamiast czekać jak debil to chodzę i pytam. I grożę że do domu pójdę :dry: A w ogóle to powinno mi zależeć na tym kto operuje a nie kiedy, bo kto to ważniejsze.

I ja nic nie dawałam, żadnych łapówek ani podziękowań, to ich pieprzona praca.
Mi nikt łapówek nie daje za moją ;-)

I dokładnie, możesz wyjść na własne życzenie i się nie bój tego, mimo że ci mogą gadać, że jak wyjdziesz i będą powikłania to cię spowrotem nie przyjmą, bo to g**** prawda. :tak:

witam panie w ten pikny dzionek
pingwinek nie stresuj sie wszystko bedzie ok:tak: i nie czytaj bzdur w necie:dry:
aenye powodzenia przy odbiorze flaciku
kate jak lot? co do Nat to wspolczuje
roni tez mam fajna sasiadke ale niestety czasu nie ma :-(wiesz jak to jest z ludzmi, jak cos chciala np.obciac sie, zrobic makijarz na slub czy cus, zeby jej cos z uk przyslac, kiecke pozyczyc itp itd to i czas na spotkanko i mejle byl... a jak czlowiek do niczego nie przydatny to juz cie maja w duupie
kasia zazdroszcze spoykanek klasowych;-) sama bym chcetnie wszystkich znajomych szkolnych zobaczyla:cool2:

zapomnialam napisac ze my sie dzis pakujemy na wyjazd :))

Roni bede miec prostowana przegrode, najbardziej mnie stresuje narkoza zupelna, ale spoko.
Aenye nie bedzie nie 2-12 grudzien. A Ty kiedy dokladnie bedziesz w Paris?

Dita jak laski pisza idz, zapisz sie i mniej to z glowy.

Sugar pieknie wygladasz w ciazy!! bardzo zgrabnie i sexi!! jak wykluje sie numer 2 musicie robic odrazu numer 3 - tak slicznie wygladasz :) !!

Dita wez sie w garsc i nie pitol! taka jestes wyszczekana a jak masz isc na maly zabieg to panikujesz! i tak cie to nie ominie! rozumiem ze masz uraz ale to bylo w dziecinstwie a teraz jestes juz stara dupa I NIE MA CO SIE BAC :)

Kate wspolczuje faktycznei mozna sie wystraszyc!! naszczescie to nic powaznego, trzeba tylko obserwowac mala jak bedzie plakac!

Pingwinku powodzenia z ta przegroda! bedziesz miec juz z glowy!

a tak wogole to buziaki z rana :-)

acha mam pytanie do dziewczyn ktore stosuja metode usypiania:
czy wasze dzieci po tym przesypiaja cala noc czy tylko same zasypiaja????????

kicia, moj przesypia cala noc, tylko ze w nocy tez musialam go troche szkolic. znaczy - odczekiwac kolejno te 3, 5, 7 minut placzu, zanim wstalam i polozylam.
teraz, nawet jak sie w nocy przebudzi i kweknie, to sam sie uklada znowu do snu i ja nawet nie wstaje :-)

Dziendoberek :-)
Pingwinku bedzie dobrze no i wkoncu odetchniesz :-)
Kate współczuje dla meża strachu to sie pewnie najedliście buziaki dla Nat, A jak lot??
Fajnie miec fajna sasiadke na ploteczki :tak: ja niestety takowej nie posiadam :no: i miec nie bede bo w nowym m tez nie zaciekawe tzn sterowinki same
Dita zadzwoń wkoncu i sie umów :tak::tak: w szpitalu nie gryzą :-D

reklama
Kciu moje tez cala nocke. Jak sie zbudzi i kwiknie to jak u Aenye. Czasem jest bunt na pokladzie i od nowa "tresura" czasem cos boli mala albo cos nie tak i wtedy juz musze liczyc na moja intuicje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry