reklama

mamusie grudniowe:)

Dita ty nie sikaj tylko na zabieg szoruj :-D

Aenye Pingwinku dzieki za odp. ALE WAM FAJNIE!! a czy wasze dzieci spia w pokoju z wami czy w osobnym? bo nasz w sypialni i nie wiem czy to sie uda!?? no i budzi sie na cyca - kuzwa nie wiem czy naprawde glodny czy tylko pretekst??

Roni a co mialas na mysli: "ce Kicia "?? :-)

reklama
Kicia - teraz to już tylko pretekst do przytulenia się do cyca;-)
Dzieci w wieku 11 miesięcy nie są już głodne w nocy.

A mój glon śpi w pokoju z nami, bo na razie osobnego dla niej nie mamy;-)

Witam z rana,

Dita dlaczego Olaf budzi się w nocy czyli czy jest glodny czy nie jest głodny nie możesz być pewna:no: Poza tym nie ma co generalizować, że wszystkie dzieci w 11 miesiącu nie sa głodne w nocy. Mój Lil budził sie do 13 miesiąca w nocy na cycka i właśnie myślę że z głodu. Nigdy nie dawaqłam jakichś specjalnie sycących kolacji, bo jestem tego przeciwnikiem. Wolałam podac w nocy pierś. A karmiłam 17 miesięcy:-)

Kicia witaj. Lil spał z nami tez w pokoju. Spokojnie nie denerwuj się, że sie budzi. minie. Ale oczywiście możesz zamiast piersi podawać mu coś do picia z kubka czy flaszki;-) A poza tym on jest jeszcze maluchny i ma prawo do piersi. Wiesz że to samo zdrowie:-) Jak odstawisz całkiem wszystko sie "naprawi";-)

Pingwinku nie bój sie znieczulenia, nie takie ono straszne;-) Trzymam kciuki za niczym nie skrępowany oddech. A tak wogóle to nocne rozmowy z mężem sa na pewno fajniejsze niż BB;-) Ja bym chciała tak móc:happy2:

Roni ciesze sie ze masz fajną sąsiadkę:-)

Kate współczuje Wam obojgu. Natke ściskam:-)

Kasu tak nie tylko z sąsiadkami bywa, niestety:-(

Aenye trzymam kciuki:-)

Sugar hehe kolacja z S. Jednak poszłaś:dry: I dobrze. :-)

U mnie śpi całą noc. Też myślałam że jest w nocy głodny - bo wciągał sumarycznie ponad litr mleka, ale się okazało że potrafi jednak poradzić sobie bez jedzenia od 18:30 do 7:30 rano :dry: Jak się nauczył zasypiać bez flaszki to i w nocy przestał się budzić na flaszkę. :-)
Nasze dzieci już mają cykl snu jak dorosły - więc zwalnia im się metabolizm podczas snu i dlatego nie powinny być głodne (ale to w teorii)

Kiciu z tym spaniem w jednym pokoju to nie przejmuj sie. Kasia i Aenye maja dziedziaczki u siebie i sobie super radza U nas mala ma swoj pokoj i np w PL gdzie spala z nami to sie popsula, bo wstawala nad ranem o 5tej w lozeczku i nas widziala wiec ciezko jej bylo samoistnie usnac. Tutaj juz nie ma tego problemu.

Mu jestesmy tez w jednym pokoju i jest lepiej niz było mały zadziej sie budzi od kiedy cyca nie ma jak jest ciemno to nas nie widzi a jak on spi a my jeszcze nie to wieszam koc na poreczy łózka :tak::tak: i nas nie widac :-D

reklama
Moja Alka budziła się w nocy na cyca 2,5 roku. Czy budziła się z głodu? Nauczona doświadczeniem, niewyspaniem, frustracją i ogólnym wqrwem do tej pory zadaję sobie to pytanie.....:-D:-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry