reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a ja tam wole dać małemu mleko w nocy;-)
jakoś przeboleję ten rok jeszcze:tak:
a potem sie wyśpie-po śmierci:-D

U nas też mamy niby 2 pokoje ale przechdnie
i w jednym śpimy wszyscy
może w tym drugim Dawidowi zrobimy pokoik

Ditka mi tez się chce piwka:-D ale zawsze sobie zpomne kupić:-(

snieg.jpg
[/quote]

scarlet jestem pod szczerym wrazeniem wytrzymalosci Ola :-D
ja juz bym sie rozpuscila :-D:-D, ciekawam w co bedzie ubierac dzieci w mroz :-D
moj nadal chodzi w sweterku i wiatrowce na polarze :tak::tak:

Moj je w nocy
raz herbatka a pozniej mleko
czasem nawet 2razy mleko

wogole od tygodnia nie spi dobrze, wstaje co godzine, nie wiem o co chodzi
ale podejrzewam brzuszek

Ja mojego też tak ubieram jak Scarlet. Pod spodem ma body i jedną warstwę (rajstopki i bluzeczkę bawełnianą) I i tak po godzinie ma zimne nóżki i rączki jak jest 5 stopni. Jakoś się o dziwo nie poci. :-p

Jak będzie zimniej to pod spód pójdzie polar, a jak jeszcze zimniej to dwa polary i tyle. :dry:

Roni buziak! a bylas u lekarza??

Lucky no wlasnie nie mam pewnosci czy nie jest glodny dlatego daje mu cyca... teoretycznie nie powinien byc glodny wiem o tym ale jak dostanie to bardzo lapczywie je i oproznia calego jakby byl glodny, nie to ze tylko pociumka i spi!
planuje karmic do okolo roku, no moze jeszcze przez zime, potem go odstawie i przeprowadze do wlasnego pokoiku - no i juz wtedy ...
nie bedzie litosci... :-D;-)

Nieistotna na mnie tez psiacza ze cienko ubieram! jak jest bardzo zimno zakladam kombinezon , body, rajtuzki i cienka czapke, no i nie przykrywam niczym na spacerach!

Sugar ja wygladalam dobrze a ty wygladasz fantastycznie :tak:

reklama

scarlet jestem pod szczerym wrazeniem wytrzymalosci Ola :-D
ja juz bym sie rozpuscila :-D:-D, ciekawam w co bedzie ubierac dzieci w mroz :-D
moj nadal chodzi w sweterku i wiatrowce na polarze :tak::tak:[/quote]

Co ty? Zmarzł by. To zdjęcie było robione wieczorem i padał śnieg. Olo jest zmarźlaczek. Poza tym dopiero był chory i wole uważać.
Kombinezon zakładam rano, jak lecimy do przedszkola, bo jest wtedy zimno a poza tym łatwo go załoyć a Olo strasznie nie lubi się ubierać. Zakładam też kombinezon jak wychodzimy na chwile, tak mi łatwiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry