reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja tam jestem za tymi co sa za pracujacymi dniami swiatecznymi.my jezdzimy strasznie duzo i tez raz wracalismy zima z dalekich odwiedzin i gdyby nie piekna stacja po drodze to kicha.teraz zawsze mamy zapas PALIWA,staramy sie.lato ok.ale zima i maly smyk w aucie.naprawde nie myslalam ze teraz moze nie byc stacji przez 100 km.ale tak mielismy.:shocked2:
wspolczuje tym co musza wtedy pracowac i podziwiam.ale tak samo tutaj mamy.ja mam wolne tylko w niedziele,a tak pracuje do 18.wiec szopingi tylko w niedziele.:baffled:
STOWA DLA BRUNKA!!!!!!!!!!!!!:-);-):tak::-D
Scarlet ty bokserko:-D
Pingwinku idzie zabek:tak:
:sorry2::sorry2::sorry2::baffled::baffled::zawstydzona/y::baffled: ooooo chyba juz wszyscy spia.........
DOBRANOC

hellou

u nas lepsiejsza nocka :-) mlodemu tylko o 6.30 jakos noga utknela do uda miedzy szczebelkami, brrr i plakal mocno. ale sie uspokoil zaraz, jak mu pomoglam, bidulek. zjadl butle i spi dalej :-)
a ja zaraz do szkoly ide i przeraza mnie aura za oknem..
pieknie nie pieknie, ale kurewsko zimno (ostatnio non stop marzne) i wali sniegiem. fak. hejt, jak mi pizga po twarzy :dry:

o, cos widze, ze przestalo padac :-) i wsio jest uslicznione ;-)

kissss na dzien dobry i

WSIEGO NAJ DLA BRUNCIA WIELKOOKIEGO!!!

O - i ja witam z rana.
Dziś wolne, więc siedzę w domku z glonem który dziś uwaga
PRZESZEDł TRZY KROCZKI OD KANAPY DO łAWY bo się leniowi pacnąć na dupe i przeraczkować metr nie chciało:-D:-D:-D

Idę po kawkę - czy komuś zrobić? Zapraszam, mam pyszną lavazzę prosto z Włoch;-)

Ja tam kocham jak śnieg pada - nienawidze chlapy,deszczu i błota. Śnieg i mróz mimo że zimno - kocham.:tak:

Bruniasty sto lat - jeszcze miesiąc i świeczkę dmuchasz!!!:tak:

czesc laski
ale produkcja:szok:
przejzalam z grubsza, ale nie mam czau wszystkiego czytac:blink:

dziekujemy za zyczonka, jeszcze miesiac i roczek :-D:-D
KATE dzieki za zainteresowanie, u nas wszystko ok, bruncio mega grzeczny w czasie lotu a na miejszu szystko dobrze:cool2: czoraj bylismy w gigantycznym akwarium i chodzilismy w tunelu szklanym w akwarium, nad nami plywaly 'rybki' [rekiny i inne]:cool2:
bruniasty zachwycony;-)nie mowiac o tym ze ma swoj pokoj i szaleje z zabawkami z dzikim piskiem:-D no i jest rozpieszczany przez
tat]usia:-D
ladnie je, jest bardzo grzeczniusi i zasypia bezproblemowo w wlasnym lozeczku o 20 wiec wieczory sa super odpoczynkiem:cool2::cool2::cool2:
SUGAR ijak tam wyslalas mi te ubrania czy jeszcze nie?:confused::confused::confused: cos to sie strasznie wydluza, wiec jesli to problem to po prostu oddaj mi kase za buty dla siory i ciuchy po brunku z kosztami przesylki i ja sama sobie kupie te ciuszki przez neta. :confused::confused::confused: no nie wiem jak bedzie dla ciebie wygodniej:confused::confused::confused: a ja mam dosc czekania:sorry2:
RONI nic sie nie stresuj, wsztstko z brzusiem bedzie git;-):tak:

pozdrawiam wszytskich;-);-);-)

reklama
dzindubry :-) noc u nas spokojna :-) moze dwie pobudki ale tylko na smoka i dalej kimał grzecznie do 8
Aenya dzieki za obrone :tak::tak: napisał dokładnie to co myslałam ;-):cool2:
Gratki dla pierwszych kroczków nat :-)
I sto lat dla Brunka
A ja dzisiaj do gina ide na kontrole i cytologie zrobić :-p dla swietego spokoju mojego mena co jakis program ostatni widział o raku szyjki ... brrr zawioze młodego mu do pracy :-D:-D na 30 min jego przerwy bo to niedaleko :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry