reklama

mamusie grudniowe:)

a u mnie beka ;-) poszlam na dworzec, kolejka mi zwiala ofcoz, bo jakze by inaczej, a zobaczylam jeszcze zmiany i fakinsiet kolejki nie zatrzymuja sie na moim przystanku w gdansku!!! do 30 list!! i bede miala przymusowe spacerniaki w mrozie rrano 15min grrrrrrrrrrrrrrrr

ogolem nie wiem teraz, chyba oleje sprawe i nie pojde :-p
trzeci tydzien z rzedu
znowu bede musiala wszystko sama zaliczac
ale chyba wole ;-) niz w mrozie lazic heheh

wrocilam z bulkami do domu, a mlody i D nadal spia :szok:
borsuki jedne

a ja od 6.30 na girach fak, bo jak sie juz rozbudzilam, robiac mleko, to zasnac spokojnie nie moglam do 7.50, jak musialam wstac, heh

reklama
fak cos robia na mojej ulicy i gaz odcieli na cały dzień :confused: nie ma ogrzewania nie ma ciepłej wody :shocked2: a ja musze wyjść z domu a na głowie mam jeden wielki sajgon umyłam sie w misce wodu która musialam grzac w mikrofali

No to Patrycja masz teraz luzik dzień z rodzinką :-)

Jezu, u mnie pada śnieg i robi sie biało i pięknie, kocham to:tak::tak::tak:
I tak już do gwiazdki niedaleko:tak::tak::tak:
Pod względem gwiazdki i Bożego Narodzenia to mam chyba jak aenye - kocham te Święta, co roku czekam na nie niecierpliwie, czuję się znowu jak dziecko, które nie może doczekać się choinki:-D:-D:-D
Kocham ubieranie choinki, ten klimat, atmosferę, przedświąteczna krzątaninę, ozdoby w sklepach no normalnie kocham:-D
A jak jeszcze śnieg do tego pada to jestem przeszczęśliwa:-D

kamila :-D mam takie dni ostatnio niemal caly czas :-) tylko zamiast z Fiolkiem siedziec po marketach jezdzimy i wybieramy kafelki/geberity/srity.
tak sobie chodze do szkoly heheh
ale to tylko dzieki temu ze wiem, ze mnie nie wywala ;-) i ze sobie na koncowce poradze :tak:

scarlet, minie, minie, bez obaw :-) ale lepiej pojsc

przy okazji, sugar pokaz te ortopedy za 74, co kupilas?
ja kupilam mojemu te kapciuchy ortop. z tombuta za 44

Dita :-) kiss

pamiętam że z Alką kazał przyjść jak skończy rok - no i przyszłam. Też jej jedna nózka leciała, ale do wwnątrz.
I sio ok, tlko dostała zakaz przysiadywania pięt - a ona bardzo ubiła właśnie w ten sposób siadać. Musiałam pilnowac,żeby siadała na pupie, uczyłam siadania po turecku - i przeszło.

hejka !!
ale produkcja :szok:

co do swiat wolnych to czy w wigilie tez ma byc zamkniete??
bo to dla nas jeden z najlepszych dni w roku i byla by skifa.
i czy to dotyczy wszystkich sklepow czy tylko marketow??
mozna otworzyc maly sklepik mimo zakazu??:confused:
mam nadzieje ze niedziel nie zrobia wolnych bo to jeden dzien w tyg w ktorym mozemy skorzystac i tak z znikomej rozrywki... i sorry w dupie mam kasjerki!
mna sie nikt nie przejmuje ze od pol roku place po tysiac zloty miesiecznie ****.nego zusu mimo ze siedze w domu z dzieckiem!

ja nie bylam u ortopedy! w grudniu ide do neurologa na kontrole!
Plumi juz calkiem ladnie smiga, nawet nauczyl sie skrecac!!:tak:

pochwalcie sie jakie macie kpcie dla maluszkow!!

reklama
Liwii też noga leciała do wewnątrz, potem wyprostowało się a teraz od 2 roku życia ma koślawość kolan i wydaje mi się że to się pogębia. Lekarze mówią że może przejdzie za 5 lat:angry::baffled::baffled: Nosi buty ortopedyczne.
Może to dlatego, że dzieciaki za wcześnie wstają na nogi i się wykoślawiają dlatego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry