reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Halo halo z rana z kawusia.
Wczoraj bylismy na kreglach i Marika ze 4 metry przeszla sama:-):-):-) a cieszyla sie przy tym strasznie.

Wracajac jeszcze raz do swiat to nie zgadazm sie z Sugar.
Wydaje mi sie ze nie po to Pl dazyla do Europy zeby teraz uwsteczniac sie ' kiedys bylo zamkniete i wszyscy zyli'. Chyba nie o to chodzi
I zgadzam sie z Kamila i Aenye ze powinnismy miec prawo robic zakupy kiedy mamy na to ochote a nie kiedy nam 'pozwola'.
Osobiscie nienawidze latania po galeriach i kupowania szmatek.
A kolejki na stacjach benzynowych widzialam wczoraj i ludzie tam pracujacy maja jak mowi Kamila 4xwiecej pracy.
No i bez urazy... sposob w jaki 'szanujesz' cudze zdanie pozostawia wiele do zyczenia Sugar. To ze ktos mainne poglady nie znacy ze trzeba od razu z grubej rury.

A tak miedzy nami to i tak moim zdaniem ta ustawa nic nie zmieni bo wszyscy wiemy ze co innego pisze sie w ewidencji pracy a co innego jest w rzeczywistosci.
A pracownicy z tego co kojarze moga w swieta pracowac tyle ze pracodawca nie ma prawa ich do tego zmuszac. A ktory pracownik przyzna sie ze zostal zmuszony ???Jesli moze prace stracic.

aenye buty wyslalam juz do moich rodzicow wiec nie wkleje
ale sa w smyku jakby co
sznurowane , skorzane
a co to tombul nie mam pojecia i nie wiem nawet gdzie tego szukac

obrona kamili bardzo wprawna ale chyba sie na siebie nie pogniewalysmy z kamila a ja sie nie naigrywam z niej ;-)

i powiedz patrycja czy NIGDY nie bylas w galerii od tak po prostu dla zabicia czasu???;-) a ze akurat kupilas jakis ciuch czy inny gadzet to tak przy okazji bo wpadl Ci w oko?
to a propos tego ze napisalas ze tam chodza ludzie tylko z kasa ta gruba kase wydawac

niektore sie ze mna zgadzaja inne nie i takie wasze i moje swiete prawo

amen :-p

z innej beczki to cos rano jakby kropelka jakichs wod poleciala ze mnie
ale nie wiem dokladnie, moze to po prostu koncowka nietrzymanie moczu :-p:-p:-p:-p
jakas kropelka krwi tez sie pokazala
brzuch mnie troche muli ale jakos nie caly czas a skurczow zadnych nie ma
no nic poczekam i zadzwonie do poloznej zobaczymy co powie
dzisiaj S ma urodziny i byloby smiesznie jakby mala urodzila sie dzisiaj np

ale nic poczekamy zobaczymy

nietrzymanie moczu ta jasne.....
ojezu, ale jestem podjarana:tak: Dobra, to trzymam kciuki za nietrzymany mocz:tak:

STO LAT DLA SZYMONA - o kurde, ale byłoby fajnie.....:tak::tak::tak:

powaznie, zycze ci, zebys urodzila dzis lub jutro :-) fajna data i jedna, i druga!
a juz bys miala za soba :-)
trzymam kciuki :-)

a co do postu - czy ja kiedys napisalam, ze nigdy? wrecz napisalam, ze uwielbiam zakupy i nieraz robilam w weekend
ale gdyby przyszlo nie robilabym afer, ze nie mogem dostosowalabym sie i luz
a poza tym moge byc w tych 20%, jak cos, ale nie czuje sie lanserka, bo dla mnie to zaden lans i bywanie, tylko po prostu lubie zakupy i tak sie relaksuje
zaden konsumpcjonizm, bo nie kupuje zazwyczaj, tylko ogladam, bo interesuje sie moda itepe
czasem mam skoki, ze kupie cos niepotrzebnego na przecenach, wiadomo

a poza tym nie mialam na celu bronic kamili, skad, sama dziewczyna moze, jak chce :-) tylko po prostu wkurzaja mnie takie teksty, bez wzgledu na autora i odbiorca :-)

popisalabym jeszcze ale nie ma co strzepic jezora, a maz sie drze na mnie
on nie lubi bb
ja tak
heheh

yee w koncu kupilam synkowi buty na zime!:-D kuźwa ciesze się. Dziecko mam juz ubrane całkowicie na zime:-)

ciągle snieg pada... jutro na sanki malego wezmę jak tak bedzie:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry