Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam koteczka , który tezlubi myszki - zatem polecamy sie !
Cwaniak łapie je gdzieś na dworzu i przynosi takie martwe do domu , zeby sie pochwalić - blllllleeeee ! No ale co zrobić - muszę się przecież cieszyć z jego zdobyczy , zeby mu przykrosci nie zrobić .
Roni lepiej sobie troche pomarudzic i popłakac a potem się miło zaskoczyć jak mężulo wróci wczesniej :-)Dita mam dwie kocicie moge Ci je pozyczyć niech zapoluja na myszę ;-)
Roni - no właśnie, to jest moim zdaniem dobra taktyka - mniej rozczarowań, ale wszyscy mówią mi, że jestem pesymistką. No ale skoro mi z tym dobrze...?
Dziewczyny - dawajcie mi tu koty, fretki tudzież inne myszożerne żyjątka, byle nie musiałabym więcej sprzatać i wachać tych bobków, bo jak matkę kocham, jak dziś sie ten gryzoń w pułapke nie złapie to puszę pawia!!!!