reklama

mamusie grudniowe:)

Dita ja juz nawet sprawdzalam pociagi, ale jednak to troche za daleko
wpadne w wakacje na dluzej niz 2dni

Agaton dziekuje za zaproszenie :) :) :)
dzis dostalam zaproszenie na sylwka (jednak ktos mnie lubi hihi) wiejska potupajka w swietlicy
oczywiscie skorzystam
ale jest tylko jedno miejsce wiec ide sama a marcin siedzi z malym w domu hehe

Moj Filip nadal ledwo oddycha przez katar
ZDROWIEJCIE DZIECI!!!!!

reklama
No to super Nieistotna ze sie wyrwiesz!!

A ja ninawidze sylwka tyle przygotowan a impreza jak to impreza...my robimy u nas w domu ale jakos mi sie nie chce, bede pewnie wszystko na ostatnia chwile robila, grr.... a jutro jeszcze w pracy do 13...

ejo :-)

my z Fijolkiem wpieprzamy wlasnie cytryne saute ;-) i czujemy sie niezle, ale tata ponoc chory na maksa, wiec nie wiem, czy sie zobaczymy.. juz drugi dzien..
wreszcie zamowilam kalendarze i beda na jutro... rodzice maja 25-ta rocznice slubu :) jakie to gody?

w ogole uswiadomilam sobie, jaka idiotka jestem... zamowilam sobie 3 tyg temu karte kredytowa ikea specjalnie, zeby miec znizki... na nowy adres... a nie mam kluczyka do skrzynki... i jakos nie sprawdzilam... i pojechalam do ikei bez tej karty, wydalam ogromne pieniadze i nie zaoszczedzilam, a moglam 1000zl!!!! miec w suchym!!
o ile to wszystko prawda z tymi znizkami :cool:
i teraz nie wiem, chyba, o ile mam ta karte, to oddam te wszystkie rzeczy i kupie od nowa. debil ze mnie na maksa...

Kate Dita bawcie sie dobrze :-) zazdroszcze :tak:
My na sylwka w domu buuu :-(:-(:-( nie zdazymy z przeprowadzka :-(a wcale nie chce mi sie siedziec z moimi rodzicami a z ojcem to juz napewno :no: wkurza mnie ten człowiek ostatnoi ze szok
I zdrówka wszystkim chorym dzieciaczkom zyczę

Witam poświątecznie:-)
Było cudnie i fantastycznie.
Urodzinki Domisia wczoraj wyprawione były idealne.
Chłopcy zdrowi.

Wszystkim zaległym roczniakom wszystkiego najlepszego i dla Mercuni dzisiejszej wielkie buziaki i uściski i zdrówka i wszystkiego najlepszego.

Roni ciuchy:confused:
Aenye ja też czekam na kartę i zrobiłam bardzo podobnie. Oczywiście nie tak wielka kwota:-)

Ściskam Was serdecznie.

i od atolka tez :-D:-D

alez jestem wykonczona

bylismy dzis u mojej kolezanki, ktora ma 6 letnia corke

sajgon byl ze hej:szok:

umeczyly nas dziewczyny straszliwie

plus wizyty taki ze mam kolejna ogromna reklamowe rzeczy dla dziewczyn i ze Hanka zobaczyla jak Alicja robi siku na kibelek i po powrocie do domu juz dwa razy zawolala i siku na kibelek bylo

mam nadzieje ze jej tak zostanie:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry