reklama

mamusie grudniowe:)

ja mam tez ta karte kredytowa ikei
w jednym liscie przyszla kartaaw drugim pin, potem trzeba aktywowac i juz ( swoja droga niezly debilizm ze wysylaja to normalnym listem)

u mnie moj komp przejety przez S a mnie nie chce sie jakos odpalac peceta :cool2:
skubaniec dostal stypendium i jedzie na tydzien na warsztaty dla 2AD do poczdamu... farciarz bo bylo po 50 os na miejsce a wybrali jego i 2 inne osoby

my na sylwka idziemy do znajomego
nie mam cisnienia, ale next year jedziemy na plaze albo w gory :P

reklama
Hej hej :)

Ja zabiegana, z okazji new mieszkania i ferii ciągle ktoś u nas, albo my u kogoś. Dziś był roczek Lilu (mojego brata córci), potem u nas goście (kolejna mikrodziewczynka - Amelka, rok i dwa miechy). Piotruś zachwycony.
Na sylwka idziemy do klatki obok - do ulubionej Piotrusiowej Tysi. Sylwester z dziećmi, w sumie czwórka maluchów będzie. Obawiam się że się skończy o 20 jak wyjce nie będą chciały spać :cool2::dry: Ale może się uda. Problem w tym, że miejscówka z lekka jest placem budowy i nie ma drzwi do pokojów. Więc albo muzyki nie będzie albo nie wiem...
Łózko bierzemy turystyczne na kółkach i halą garażową będziemy Pioterka spowrotem taszczyć :DDD

Dita super aktywnia czas spedzacie :-) no no narty, basenik
kasia super sylwek sie u was zapowiada :tak:
A my postanowilismy spedzic go z wałkiem w reku u nas w M :-D mały zostaje z babcia a my bedziemy dopieszczac mieszkanko z winkiem, szampanem i te sprawy chyba ze nam sie odechce :cool2:

Kasia, super plany:-D:-Dnajbardziej podoba mi się scenariusz związany z transportem Piotrusia do domu:-D

ja wciąż nie mogę się zdecydować czy oddać młodą do babci na noc czy nie. smutno mi będzie bez brzdąca nowy rok witać:sorry2:

Hej dziewczyny! wróciliśmy z Sopotu-Gd! Dzień super spedziliśmy:tak: jestem zadowolona. Filipa z nami nie było tylko z mężem.
Tak w ogóle to w 70% Filipek bedzie miał za 9miesięcy braciszka lub siostrzyczkę!:-) więcej jak narazie nie powiem aby nie zapeszać...

sto lat dla Mercuni!

pozdrowionka!

Aeyne mmmmm ładne plany, nie ma co tylko podziwiać taka matke polkę:)) Ja tam w sumie też myśle może jeszcze o jednym ale możeeeee za kilka lat.
Kamila zaskoczy w najmniej niespdziewanym momencie. A takie staranka sa najprzyjemniejsze:)
a może w ta pracowitą noc sylwestrową wśród farb i wałków cosik wyjdzie?:))
Agaton ja miałam tylko raz u siebie w domku sylwka i nigdy nigdy więcej.
Lucky super że imprezka się udała i myśle że nie żałujesz że robiłas później
kasia_z super plany sylwestrowe, a prespektywa powrotu rewelacyjna ciekawe co na to Piotrus;-)
Dita no no takim to dobrze narty. basenik hmmmm tylko pozazdrościc. A jak malutka?
Kulka ja moja malutka też zostawiam na noc sylwestrową z siostra. Ale nadal mam
mieszane uczucia czy powinnam.
Kinga Wow wow wow a miało być kilka lat przerwy:)))

A ja zabiegana jakaś jestem albo mało zorganizowana jakoś. na nic nie mam czasu. Albo goście u nas albo my gdzieś jeździmy normalnie mam już dość. Na szczęscie Lauruni już lepiej i dziś praktycznie ładnie przespała nockę i na 95% pojedziemy jutro na sylwestra:))
Dita co do @ to pojawiła się tak jak twoja:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry