reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hejo hej :-)

jesuuu, ale ja bym sobie chciala kaca zyczyc, dziz
nigdy nie mam cisnienia na alkohol, ale dzisiaj takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
idziemy w koncu do znajomych, sami nasi przyjaciele beda i to niemal wszyscy!!!! dawno sie tak fajnie nie zlozylo
mam nadzieje, ze wypali wszystko normalnie
mlody zostaje z rodzicami D - PIERWSZY RAZ
a zaznaczam, ze jest ostatnio muczo rozpieszczony i sie kilka razy w nocy budzi...
i ciezko usypia...
trudno, najwyzej bedzie w wozku spal.. :-) pomeczy sie jedna nocke najwyzej :-p taka jestem wyrodna, a co! jakos w ogole ni mam wyrzutow sumienia, ze go zostawiam ;-) (sugar ;-))

co do ikei, to sumienie mnie za to dreczylo i postanowilam sprawdzic :-) nie bylo ZADNYCH znizek na to, co kupilam, wiec uffffff :-D
a kupilam kanape, regal do salonu i szafe do sypialni :-)
beda montowac nam po nowym roku :-) stwierdzilam, ze nie bede sie sama z mauzem spinac z tymi meblami, bo tyle skrecania, ze hej, a w sumie koszta niewielkie.

jesuuuu, na nowy rok to ja poprosze zyczenia szybkiej przeprowadzki... ;-)

Kinga - gratuluje!!!! po cichutku :-)

Kamila - super plan na sylwka!!! naprawde mi sie strasznie podoba :-)

Dita - ale jestescie aktywne, wow :-)

Zaległe 100 latek dla Mercuni!!!

Aniu, wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :-) Niech kolejne lata małżeństwa będą równie cudowne, a Marek niech jak najwięcej będzie z Wami w domku :-) Serdeczne buziaki!!!

A my dziś leniu****emy :-) Właśnie obaliliśmy Bordeux zagryzając reblochonem z darów z Francji, co ciotki były na święta :happy2: Hue hue.
Piotruś po ozdrowieniu ciągle chodzi i rechocze jak gargamel, nawet udało nam się film obejrzeć ;-)

Patrycja - z calego serca życzę jak najszybszego wprowadzenia do nowego m :-)

reklama
Dziewczynki wszystkiego dobrego dla Was, zycze Wam zeby ten wieczor byl taki jak sobie wymarzylyscie: szalony, szampanski, spokojny, leniwy...itp, itd.

A w Nowym Roku:

DITA : moze nowej pracy?? zeby cos sie ruszylo...
AENYE & RONI : spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania
SUGAR: zeby dzieci rosly zdrowo ;)
KASIA_Z : po prostu szczescia i zdrowia
KATE: byscie nadal byli szczesliwa rodzinka
CZARNA: powodzenia w malzenstwie
NIEISTOTNA: by maly byl zdrowy, wesoly i zadowolony
KULKA: by mala sie nie psula i tesciowa troche napawila
NONEK: \zebys w koncu miala internet i zebys wrocila....

Kogokowlwiek pominelam tez zycze zeby ulozylo sie po Waszej mysli, trzymam za Was kciuki i mam nadzieje ze uda nam sie w tym roku spotkac bo sobie zycze przede wszystkim zeby Was w koncu poznac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry