reklama

mamusie grudniowe:)

Święta, Święta i po Świętach,
nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy ostro się w tym czasie.

ps. A my się powolutku się zbieramy aby malutkie odtransportować do sister i dalej w droge na zabawe. Do usłyszenia w przyszłym roku;-)

reklama
Kochane moje grudnioweczki! Korzystajac z okazji ( neta) chcialam Wam zyczyc: Bardzo duzo zdowka, pomyslnosci, zadowolenia z pociech tych grudniowych i tych przyszlych, zadowolenia z drugich polowek, kupy kasy i oby ten przyszly rok byl jeszcze lepszy!
Wielkie buziaki!

Ja mam juz zlozone zamowienie na internet, ale telekomunikacja mnie chyba nie lubi, ale twardo walcze!!!! Moze juz niedlugo sie doczekam.

Witamy w Noworoczny poranek:-D
wszystkiego najlepszego kobiety!!!!!!
u nas noc sylwestrowa pięknie przespana:-D
z pobudką na sztuczne ognie a po pokazie dalej spac:-D
w miarę mi humor w tym nowym roku dopisuje mimo, że wczoraj chcieliśmy byc całkiem gdzie indziej:-(
mam nadzieje, że Wam imprezki wypaliły:cool2:

Roni 100 Lat razem i czego sobie tylko zapragniecie:tak:

I ja witam sie noworocznie :-) z wielkim mega olbrzymim kacem :-D no niezle sie rok zapowiada, nasz wieczór i noc była super może cos z tego wyjdzie ;-)

Roni wszystkiego naj dla was żeby reszta waszych wspolnych lat mijała cudownie i szczesliwie :-)

No i tradycyjnie 1 stówka dla najstarszych Mikolaja i Filipka :-) buziaki chłopaki

kate z rodzinką juz pojechała. A mi strasznie smutno z tego powodu. Było super, kate jest świetną kucharką, w swojej kuchni czułam sie jak intruz, hehe:-D, kate szalała dbając o nasze podniebienia:tak:
Asia z Alą się malowały, Natalki szalały. Nat kate cały czas chciała tulić moją Nat, a moja to dzikus i wiała od niej na ręce z płaczem:-D:-D:-D

Byliśmy na nartach pierwszego dnia, drugiego mieliśmy jechać na basen, ale Kasia miała takie siniaki po pierwszym dniu nart że zrezygnowała z basenu:-D I skończyło sie na drugim dniu nart;-)

I w ogóle to mi teraz smutno i do du py,

Wszystkiego naj Roni z okazji wczorajszej rocznicy:tak:

Witam w nowym roku :-)
Udało nam się do 1 pobawić, dzieciaki spały, niewrażliwe na tańce i hałasy. Niestety fajerwerki obudziły Piotrusia i musielismy leźć do domku. Ale było fajnie :-)
Noworoczne buziaki dla wszystkich!

U nas rok zaczal się dla Filipka samymi upadkami :confused: poszlismy na sanki bo nam troche sniegu nasypało i maluszek wypadł z sanek na buzie w jakałs górke z piachu :-( ale on płakał policzek podrapany, w buzi pełno piachu aj szkoda mi jego biedaczek tak strasznie płakał
Potem szedl i upadł stuknł gówka o posadzkę :-( nie dobrez sie zaczyna ten rok

halo baby
wsiego naj w nowym roku
oby wiatr wial nam w plecy a slonce swiecilo ponad glowami :cool2:

my wczoraj calkiem mile party
wrocilam w sumie ok 4 wiec w miare wczesnie
mloda cala noc spala w sypialni i zajmowala sie nia moja mam zreszta rano tez :cool2:
takze spalam do 13
teraz oba bachoros juz spia
jak mi sie uda to moze w koncu wrzuce troche fot

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry