reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kinga85 Super wieści. Teraz to już głowa do góry, napewno wszystko się uda.

Sa_raa kuruj się kobito kuruj;-)

Kicia udanego wyjazdu:cool2:

Dita czyli w sumie nie byo tragedii. Co do porzadków, ja zostawie na chwile m z dziecmi i jak wroce do :szok::szok::szok: jakby tajfun przeleciał przez chalupe:wściekła/y:

Roni gratulacje;-)

A mnie dziś lewa dłoń nap.....:wściekła/y::wściekła/y: Normalnie szok nic nie moge w nią chwycić, zrobić itp tak bali. Uczucie jakby mi ktoś ją wykręcał cały czas:szok::wściekła/y::baffled: Hugo wie od czego:confused::-(

kinga gratulacje i powodzenia w pracy :tak:
kicia udanego wypoczynku :-)
Sara zdrowia zycze
Dita to fajnie że ci sie podobało :tak:
Kasu fajne mieszkanko z opisu :tak: lubie mieszkania na poddaszu wklej fotki :tak:

U nas dzień koszmar :confused: mały na maksa maruda chyba zeby bo po zelu troche mu przechodzi ale nie za duzo :confused: jestem wykanczona
na noc czopa mu dam moze jakos to bedzie

zaczynam sie pakowac :-) kartonów juz mi brakuje a nawet połowy nie widac :-p skad ja tyle rzeczy mam :cool2: pomijaj ac fakt ze połowe wywalam

He he, Kamila, ja to w ogóle rzeczy nie mam, za to mój D gromadzi, co mnie doprowadzało do szału przy pakowaniu :-D A teraz te sterty czekają na rozpakowanie (np. 4 kartony koszul i koszulek których przez ostatnie dwa lata nie założył....)

Przyjemnego pakowania :tak:
Ja podejrzewam, że mały ci marudzi bo się nim nie zajmujesz - u mnie przy pakowaniu było to samo :dry: Skończyło się pakowanie, skończył się dramat :cool2:

My w ferworze akcji zakupy z promocji. Dziś wykupiliśmy trochę Jyska (całkiem fajne kapy na łóżko w pasujących nam kolorach, za 20 zł, takie typu cienki len, ale o dziwo nie prześwitują, trochę pościeli, ręczników, zestaw kołdrowy dla gości ... takie tam)
Jutro do Ikei (mam nadzieję że te mega tłoki już przeszły) kupujemy meble dla Piotrula i jakieś pierdułki kuchniowe. Potem do 10-go (Darka wypłata) ogłaszamy bankrutctwo ;-)
Buziaki wielkie dla choraczków i życzę mocno zdrówka! :tak::happy2:
Kasu super że mieszkanko super! :-)
Kinga - wielkie gratulacje pracy! Mam nadzieję że się uda okres próbny i zatrudnią cię na stałe, czego ci bardzo życzę! :happy2::-)

U nas młody dostał na noc paracetamol ... ja już nie daję czopków (ble) tylko syropek - Piotruś bardzo lubi wszelkie słodkie syropki :-)
Chociaż dziś chyba ostatni raz, jakoś mi się mocno wydaje, że to bardziej reakcja na nasze pójście do pracy niż ząbki, choć pediatra wylukała że idzie mu 8 naraz :szok:

dziękuję, dziękuję ale zamiast czuc się lepiej to żadnej poprawy nie widze:baffled:
Dobrze, że Mama zgodziła się przyjąc Mapeciątko bo niedosyc, że on po szczepionce
to ja chora a że się wielki przytulas zrobił to boję się, że go zararze:-(

Widze ze choroby nadal szaleja

szkoda ze nie mam jak wybrac sie na zakupy by skorzystac z promocji

Kinga trzymam kciuki za prace

A u mas zeby i chodzenie stanely w miejscu,,, zero postepow

Przeprowadzalam sie wiele, wiele razy i nienawidze tego
a tez mam tendencje do zbieractwa, straszne to bo mam kupe smieci w domu przez to

dziekuje dziewczyny, mama nadzieje ze mi sie uda!:tak:
Życzę zdrówka dla chorych bąbelków!
U nas tez marudzenie non stoper! zęby wyłażą... Filipek stał się bardziej płaczliwy i wiecznie chciałby na ręce do mamy oczywiscie,a do tatusia tak juz mniej:dry: przeciez mama tez musi odpoczać.. Ja czopków nie daję, tylko syropki przeciwbólowe i przeciwzapalne.

pozdrawiam!

reklama
A my na nartach dziś i jutro:-D
och.. Ditka fenkju za pokazanie mi o co chodzi i zarażenie mnie tym:tak::tak::tak:
jak przyjedziecie, to się będzie działo /wyciągów ze 20, piękne widoczki, miodzio i to tylko 20km od nas/ Ach... jak się człowiek nie interesował, to i nie wiedział:-)
tyle, że nie można wypożyczyć sprzętu na godziny, tylko na cały dzień:sorry2:

Współczuję marudek i chorób, mocno buziam:happy2:
Kinga - trzymam kciukasy:tak:

Spadam spać, bo padam na pysk:baffled:
Buziaki!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry