reklama

mamusie grudniowe:)

Dziendoberek
kasiu no to niezłe zakupki :tak: moze i ja do jyska sie wybore :happy2: zbankrutowac ;-)
A kape mam z jyska taka lniana ale strasznie smierdzi pomimo prania wietrzenia na wietrze, słoncu ble
Zbieracz to moje kochanie :-D ale ja wywalam wszystko czego nie uzywał przez ostatnie 2 lata :-D jakies pierdoły tupu pudełeczka sreczka i takie tam :-D powiedział ze jak cos wywale a co mu sie moze przyda za 10 lat to mnie udusi :cool2:
smieci nie bede ciagnac ze sobą :-p

reklama
ooo widze ze weekendowe pustki

my wczoraj lekko zabalowalismy i dzis do zlego samopoczucia w zwiazku z choroba i zlego samopoczucia w zwiazku z pogoda dochodzi jeszcze jedno he he

ale warto bylo a co

pozdrowienia

hey
ja dopiero wstałam z łózka. Choroba mnie wykańcza:-(
pierwszy raz w życiu tak mi oczy łzawią:-(noramlnie nie mogłam ich otorzyc rano!!

atol świetny ten pensjonat!! Jeszcze nidgy w Szczyrku nie byłam:sorry2:
a na koncercie Metallicki się spotkamy może?

co do moderatorów to z tego co się zorientowałam to każda dziewczyna jest od czegoś innego

Sa_raa dużo zdrówka kobieto, może Ci zatoki zaatakowały????
Atol pikne plany. Ja jeszcze nigdy nie byłam w górach, jakoś mi tak nie podrodze
Kasia_z super zakupy. Mój m twierdzi ze szkoda kasy na takie rzeczy. Dlatego zawsze kupuje sama i przy okazji i sie nie czepia.
Kamila moj m to też chomik, zawsze wszytko potrzebne:wściekła/y:;-)

Co do moderatorów. Pomyślałam że nic mi się niestatnie jak pomogę troche naszemu forum w utrzymaniu porządku, wiec zgłosiłam się i tak zostałam wybrana na [moderatora- Niemowlaków]

reklama
Ale tu pustki:-D

Atol - super wypoczynek:tak: a wy z Heleną?

Dzisiaj byłam znów na nartach, coraz lepiej mi idzie:-) nauczyłam sę skręcać ciałem-nogami w obie strony i hamować bokiem, na wpół leżąco;-) nikogo nie zabiłam, nie najechałam, nie wywaliłam się, a to już sukces:happy2:
Buziam Was wszystkie
cmok, cmok:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry