reklama

mamusie grudniowe:)

Anita - luzik!!! Ja tak samo pracuję po 8 godz, non stop przy kompie, a jeszcze jak przychodze do domu, to tez siadam, bo sie od BB uzależniłam , heheh. Dotychczas NIE UDOWODNIONO, że promieniowanie od kompa ma zły wpływ na dziecko. Poza tym nowe monitory (te płaskie, lcd), bo to o monitor chodzi emituje znikomą ilosć promieniowania. Najgorsze są stare ,,trupy", zwłaszcza odwrócone tyłem, więc tego się wystrzegaj (np jeśli siedzisz przed czyimś biurkiem i monitor tego kogoś masz za plecami). Owszem - nalezy nam się 4 godziny pracy przy kompie, ale ja dziękuję za każdą inną pracęw moim biurze - w tym przypadku musiałabym ulotki roznosić,albo non stop dzwonić po klientach (telemarketing). Wolę kompa:tak:

reklama
Ja staram sie często odpoczywać od komp. ale wiecie uzależnienie od BB jest bardzo silne:-p;-)

A i jeszcze ważna wiadomość: Sa_raa wyjeżdza do rodziców na weekend, pozdrawia wszystkie mamusie i obiecuje odezwać się pojutrze albo najpóźniej w poniedziałek.

reklama
Kochane babeczki, idziemy dziś na imprezkę urodzinową do kolegi mojej Ali (już sie zaczyna, kurde:-D). Chłopiec ma 13 lat i niemam pojęcia co mu kupić!!!! Help!!!!
dodam tylko, że on ma dosłownie WSZYSKTKO... Co mu kupić??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry